Aanbieding!

Hockeykamp Barcelona

799,00 525,00

Kampdatum: 04-08-2018 - 12-08-2018
Categorieën: ,

Beschrijving

Hockeykamp Barcelona:

Kom jij naar het meest Ultieme Hockeyavontuur van aankomende zomer !!

Hockeykampen.nl neemt je mee naar een fantastisch Hockeykamp in het altijd zonnige Barcelona!

Internationaal Hockeyavontuur in Barcelona

Ben jij tussen de 12 en 14 jaar of tussen de 15 en 18 jaar oud en ligt jouw passie bij avontuur, hockeyen en gezelligheid, dan is het Hockeykamp in Barcelona echt iets voor jou! Met Hockeykampen.nl gaan we dit jaar naar de mooiste Spaanse stad om te genieten van de zon, het strand, de stad en vooral lekker veel te hockeyen. Zon, strand, hockeyen en chillen. Sounds good right?

Informatie
Als organisatie met veel ervaring met kampen in Nederland, gaan we nu al diverse jaren naar Barcelona. Hier gaan we hockeyen, nog meer hockeyen en daaromheen veel plezier hebben. Onze beste begeleiders mogen mee. Je zal dus begeleidt worden door enthousiaste en goede trainers met trainersdiploma’s. Je zal worden uitgedaagd om veel te leren en lekker je best te doen. Daarnaast doen we uitstapjes in Barcelona, chillen we bij het strand en beleven we vooral de week van ons leven. Wij kunnen niet wachten tot het gaat beginnen…. Doe je mee?

Wanneer gaan we?
Het is een 9-daags hockeykamp van 4 augustus t/m 12 augustus 2018

Voor wie is het hockeykamp bedoelt?
Er zijn twee groepen leeftijden die deel nemen aan het Barcelonakamp. De eerste groep heeft de leeftijd van 12 t/m 14 jaar en de tweede groep 15 t/m 18 jaar. Je wordt bij zowel het hockeyprogramma als het sociale programma ingedeeld op leeftijd en op niveau. Uiteraard houden we er rekening mee dat jij bij je vrienden in de groep komt en ‘s avonds bij hen in de tent slaapt.

Kosten van het kamp
De introductieprijs is 799,- inclusief:

  • 8 overnachtingen in een prachtige accommodatie. We slapen in tenten.
  • al het eten en drinken, tussendoortjes, etc.
  • vervoer naar de stad (culturele activiteit) en het strand
  • de accommodatie heeft een zwembad erbij waar we overdag gebruik van kunnen maken. Nice!

Tot 1 april 2018 krijg je meer dan 250 euro korting!

 

Vervoer naar Barcelona
Vervoer is niet inbegrepen in de prijs. Of je er nu voor kiest om met het vliegtuig te gaan of met de bus, wij zorgen voor een pick-up op een van te voren afgesproken locatie. Je kan contact opnemen met ons om advies te krijgen om zo goedkoop mogelijk naar Barcelona te gaan. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar van 399 euro. Dit is inclusief koffer en transfer naar Hockeyclub Egara, waar wij zitten.

Accommodatie Hockeykamp Barcelona: Hockeyclub Egara

Hockeyclub Egara is onze thuishaven deze week. Deze accommodatie heeft een zwembad en prachtige watervelden. Ook is er een gymzaal en bewaking. Vanuit deze ideale kamplocatie zullen wij alle uitstapjes doen per bus.

Veiligheid tijdens het kamp

Op dit internationale kampen sturen we onze allerbeste mensen mee. Dit zijn begeleiders met ruime ervaring en veel didactische vaardigheden. Ook zijn ze natuurlijk hartstikke leuk, gezellig en sportief! De begeleiding staat 24 uur per dag klaar voor de deelnemer. Er zijn begeleiders met EHBO aanwezig en alle begeleiders hebben een verklaring van goed gedrag.

Hockeyprogramma: fit de voorbereiding in

Het programma is uitdagend en intensief. We trainen vaak in de ochtenden en aan het einde van de middag. Overdag schijnt immers de zon volop. In voorgaande jaren hadden diverse spelers fitheidschema’s van hun coaches meegekregen (we moeten natuurlijk wel goed aan het seizoen kunnen beginnen). Hier zal rekening mee worden gehouden en waar nodig gefaciliteerd. Dit is vrijwillig en niet verplicht.