9-daags hockeykamp Barcelona

Met plezier beter worden, wie wilt dat nou niet?! Verbeter je technieken, leer coole trucs en maak vrienden voor het leven tijdens dit te gekke hockeykamp. Inclusief gratis shirt!

799,00

Beschrijving

9-daags Barcelonakamp Hockeyclub Egara – 26 juli t/m 3 augustus 2024

Beleef een onvergetelijke week vol hockeyplezier in het hart van Barcelona van vrijdag 26 juli tot en met 3 augustus 2024! Ons exclusieve Barcelonakamp bij Hockeyclub Egara biedt een spectaculaire 9-daagse reis voor iedereen van 12 t/m 18 jaar. We kijken goed naar leeftijd en niveau en delen op basis hiervan de teams in. Zo haal je het optimale uit de ervaring!

Wat staat je te wachten?

Een week vol intensieve trainingen, uitdagende wedstrijden en de kans om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Maar dat is niet alles! We nemen je ook een dag mee op een adembenemend avontuur naar de prachtige stranden én een dag naar de bruisende straten van Barcelona. Ervaar het beste van beide werelden terwijl je jouw passie voor hockey viert.

Voor een totaalprijs van slechts €799,- ontvang je naast deze geweldige reis ook nog eens het volgende:

  • 8 overnachtingen op een prachtige sportaccommodatie
  • De tenten worden geregeld, neem wel eigen slaapzak en matje mee
  • Al het eten, drinken en tussendoortjes zijn inbegrepen
  • Vervoer naar de stad (culturele activiteit) en het strand
  • Zwembad waar je overdag volop gebruik van kunt maken
  • Uniek Nationale Sportkampen shirt
Tot 19 juli kan je je hockeystick of keeperstas bij ons afgeven op kantoor, Ontariodreef 14 te Utrecht. Scheelt weer in de bagage! Wij nemen het veilig mee naar Barcelona en terug met alle andere sticks.
 Waar verblijven we? 

Onze traditionele Spaanse thuishaven, Hockeyclub Egara, verwelkomt je met open armen op hun faciliteit met zwembad en watervelden. Een perfecte omgeving om te ontspannen tussen de hockeyactie door. Meer weten over de locatie en club? Kijk op de website van Hockeyclub Egara.

Veiligheid staat voorop 

Goede begeleiding, veiligheid en plezier vinden we erg belangrijk. De zorgvuldig uitgekozen en ervaren begeleiding staat daarom 24 uur per dag klaar voor de deelnemer. Er zijn diverse EHBO’ers aanwezig en alle begeleiders hebben een verklaring van goed gedrag. Er wordt door de begeleiding en uiteraard deelnemers geen alcohol gedronken en niemand mag alleen op pad gaan. Tijdens deze week kan er contact opgenomen worden met de coördinator van het kamp voor noodgevallen. Dit telefoonnummer krijgen de ouders één week voor aanvang van het kamp. Voor alle overige vragen kan contact worden opgenomen met ons kantoornummer.

Wat moet je zelf regelen

De vlucht van en naar Barcelona is niet inbegrepen en zal zelf geboekt moeten worden. Als je graag mee wil vliegen onder begeleiding van onze begeleiders kun je de volgende vluchten boeken bij Transavia*:
Heenreis: De vlucht van 12:15 op 26 juli, met vluchtnummer HV5135 (AMS-BCN)
Terugreis: De vlucht van 15:20 op 3 augustus, met vluchtnummer HV5136 (BCN-AMS)
Onze begeleiders zullen op rij 19 zitten tijdens beide vluchten. We willen jullie graag vragen om, voor zover mogelijk, een stoel zo dicht mogelijk in de buurt van rij 19 te reserveren. Zo kunnen we allemaal gezellig bij elkaar zitten!

* Mocht de vlucht onverhoopt vol zitten, neem dan contact op met het kantoor!

Het vervoer van de luchthaven van Barcelona naar hockeyclub Egara (+ retour) en zakgeld voor eventuele souvenirs is niet inbegrepen bij deze reis. Voor tips en vragen over vervoer kun je altijd contact met ons opnemen; dan kijken we samen naar de meest passende optie voor jou.

Aanmelden & overige vragen

Schrijf je vandaag nog in via onze website en maak je klaar voor een zomer vol hockey, plezier en nieuwe herinneringen! Wees er snel bij, want vol = vol.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Ons team staat klaar om je te helpen.

📧  Email: info@hockeykampen.nl
📞  Telefoon: 035 544 533 0

 

Nu boeken >

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

Vakantieperiode

Soort kamp

,

Datum

Andere suggesties…