Word begeleider

Word begeleider op Hockeykamp

Het ideale vakantiebaantje voor hockeyliefhebbers

Jij…
…bent minimaal 16 jaar
…vindt het leuk om kinderen te leren hockeyen
…bent onwijs enthousiast
…kunt training geven
…weet hoe je met kinderen om gaat

Dan is begeleiden iets voor jou!

Hockeykampen.nl organiseert 3- en 5-daagse dagkampen en clinics door heel Nederland. Kinderen worden dagelijks tussen 9:00-9:30 uur gebracht en tussen 16:30-17:00 uur opgehaald.

Hoe ziet een week als begeleider eruit?
• Maandag t/m woensdag: 8:00 – 17:30 uur
• Woensdag t/m vrijdag: 8:00 – 17:30 uur
• 5-daags kamp: maandag 8:00 – vrijdag 17:30 uur

Gedurende enkele weken in de zomer- en meivakantie hebben wij een crewhouse beschikbaar voor al onze begeleiders. De begeleiders hebben de optie om hier gedurende het hele kamp te overnachten. Hier zal iedereen zich verzamelen na een kampdag om in de avond nog gezellig met elkaar een drankje en spelletje te doen! Vervoer van het crewhouse naar de club en terug wordt geregeld vanuit de organisatie.

Meld je onderaan deze pagina aan als begeleider, coördinator of veldcoördinator.

Wat zijn je taken?
• Begeleiden van een groepje van 8 tot 12 kinderen, ingedeeld naar leeftijd en niveau.
• Fungeren als aanspreekpunt, voorbeeld en trainer voor de kinderen.
• Zorgen voor een onvergetelijk leuke en leerzame week voor de kinderen.

Oefeningen van hoog niveau
Tijdens de kampen werk je uit het programmaboek, hierin staan de oefeningen beschreven zodat iedereen veel leert. Als begeleider neem je de oefeningen van te voren met je (veld)coördinator door, zodat je weet wat je gaat doen en hoe je de oefening eventueel uitdagender of makkelijk kunt maken.

Aanmelden
Meld je aan als begeleider, coördinator of veldcoördinator. Na aanmelding volgt een online kennismakingsgesprek. Voordat de kampweek begint zal er een verplichte opleidingsdag zijn.


Coördinator
De kampen worden geleid door een coördinator met een passie voor hockey. Als coördinator geef je leiding aan het team van begeleiders, onderhoud je contact met het kantoor en ben je het aanspreekpunt voor ouders. Bovendien zorg je ervoor dat de pauzes een feestelijke ervaring worden.

Veldcoördinator
De coördinator wordt op kampen met meer dan 50 deelnemers ondersteunt door een veldcoördinator. De veldcoördinator houdt de velden in de gaten en is verantwoordelijk voor een goed verloop van het programma.


Aanmeldformulier begeleiding