Word begeleider

Word begeleider op Hockeykamp

Het ideale vakantiebaantje voor hockeyliefhebbers

 

Jij…
…bent minimaal 16 jaar
…vindt het leuk om kinderen te leren hockeyen
…bent onwijs enthousiast
…kunt training geven
…weet hoe je met kinderen om gaat

Dan is begeleiden iets voor jou!

Hockeykampen.nl biedt 3 en 5-daagse dagkampen en super leuke clinics aan door heel Nederland. Kinderen worden tussen 9:00-9:30 uur gebracht en tussen 16:30-17:00 weer opgehaald. Iedereen slaapt dus lekker thuis zodat ze de volgende dag weer lekker fit op het veld staan.

Hoe ziet een week als begeleider eruit?
Een begeleiderweek van Hockeykampen.nl duurt van zondag 14.00 uur t/m woensdag 18.00 uur, of vanaf dinsdag eind van de middag t/m vrijdag 18.00 uur. In enkele gevallen wordt hier in verband met kampdata van afgeweken. Op de eerste dag dat je aanwezig bent, krijg je kampinformatie, leer je de medebegeleiders kennen en maak je de locatie gereed voor een waanzinnige week. Als begeleider begeleid je de kinderen tussen 9.00 en 17.00 uur. ’s Avonds ben je vrij.

Meld je onderaan deze pagina aan als begeleider, coördinator of veldcoördinator!!

Wat zijn je taken?
Je begeleidt en enthousiasmeert een groepje dat bestaat uit 8 tot 12 kinderen die naar leeftijd en niveau zijn ingedeeld. Jij bent hun aanspreekpunt, hun voorbeeld en hun trainer. Daarmee zorg jij er voor dat ze een onvergetelijk leuke en leerzame week beleven met jou als begeleider.

Oefeningen van hoog niveau

Tijdens de kampen werk je uit het programmaboek, hierin staan de oefeningen beschreven zodat iedereen veel leert. Als begeleider neem je de oefeningen van te voren met je (veld)coördinator door, je weet wat je gaat doen en hoe je de oefening eventueel uitdagender of makkelijk kunt maken.

Wat gebeurt er vanaf nu?
Zodra jij je bij ons team van begeleiders hebt aangemeld, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek zal plaats vinden bij ons op kantoor, telefonisch of op een locatie bij jou in de buurt. Nadat wij jouw aanmeldingsformulier hebben ontvangen, nemen wij contact met je op om een afspraak te maken.

Om het makkelijker te maken voor jou als begeleider of coördinator hebben wij vlak voor de zomerkampen een opleidingsdag gepland. Deze dag is verplicht! Datum en locatie voor 2021 volgt z.s.m.


Coördinator
De kampen staan onder leiding van een coördinator, deze echte regelneef heeft naast een passie voor sporten ook de capaciteit om alles in goede banen te leiden. Je geeft leiding aan het team begeleiders, houdt contact met kantoor en bent het aanspreekpunt voor ouders. Daarnaast maak jij de pauzes tot een waar feest.

Veldcoördinator
De coördinator wordt op kampen met meer dan 40 deelnemers ondersteunt door een veldcoördinator. De veldcoördinator houdt de velden in de gaten en is verantwoordelijk voor een goed verloop van het programma.


Aanmeldformulier begeleiding