Verhuur van materialen voor clubs

Op deze pagina vind jij alle informatie die jij nodig hebt voor het leukste evenement op jouw club. Denk aan huur van kleine sportmaterialen tot heuse buikschuifbanen. Voor ieder wat wils, dus wacht niet langer! Lees snel verder voor alle mogelijkheden. 

Wij hebben diverse luchtkussens in onze opslag liggen die buiten de kampenperiode gehuurd kunnen worden door verenigingen, bedrijven of andere organisaties. Een buikschuifbaan, veldboarding met goals of hindernisbaan behoren hierbij tot de opties. Upgrade jouw evenement met een tof luchtkussen en vermaak voor jong en oud!

Als geen ander weten we hoe veel extra waarde een luchtkussen voor een evenement heeft. De magische aantrekkingskracht op kinderen zorgt voor een gegarandeerd succes. Buiten de schoolvakanties is het mogelijk om een luchtkussen of ander (sport)materiaal te huren.

Huur van een hindernisbaan

Deze speelrijke baan is 9 meter lang en ideaal voor zowel estafettes, andere spelletjes en om vrij te spelen. De kinderen zullen maar liefst 5 obstakels tegenkomen voordat ze aan de overkant kunnen komen!

Huurprijs: €199 ex. BTW incl. blower en haspels (€99 voor partners)

Eén van onze hindernisbanen

Toch op zoek naar wat anders? 
Schroom vooral niet om een specifieke aanvraag te doen als het gaat om verhuur van materialen. Neem contact met ons op.