Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php74/sess_a9d82d4f6519d1698236689e3383f340, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in /home/hockeyk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-field-editor-pro/public/class-thwcfe-public-checkout.php on line 21

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php74) in /home/hockeyk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-field-editor-pro/public/class-thwcfe-public-checkout.php on line 21
Hockeykamp MHC Castricum 28 t/m 30 augustus | HOCKEYKAMPEN.NL

Hockeykamp MHC Castricum 28 t/m 30 augustus

Met plezier beter worden, wie wilt dat nou niet?! Verbeter je technieken, leer coole trucs en maak vrienden voor het leven tijdens dit te gekke hockeykamp. Inclusief gratis shirt!

199,00

Beschrijving

3-daags Hockeykamp MHC Castricum28 t/m 30 augustus 2024

In 2024 komt Hockeykampen.nl naar MHC Castricum! Het belooft een onvergetelijk kamp te worden, mede dankzij een super vet thema, mega leerzame hockey-oefeningen voor het nieuwe seizoen en natuurlijk de allerleukste begeleiders!

Voor wie is het Hockeykamp op MHC Castricum?
Het hockeykamp is voor iedereen tussen de 6 t/m 13 jaar, van beginners tot pro’s ;), wij zullen ervoor zorgen dat je met je eigen leeftijd en niveau wordt ingedeeld!

Datum van het kamp
Het kamp zal plaatsvinden van 28 t/m 30 augustus. Tijdens dit 3-daagse kamp kom je niks tekort: het eten, drinken en de tussendoortjes zitten allemaal bij de prijs inbegrepen.

Programma Hockeykamp Castricum
Elke dag begint stipt om 9:30 uur, met een inloop vanaf 9:00. Zorg er dus voor dat je op tijd en in je hockeytenue aanwezig bent voor de aftrap van ons kamp!

Nadat we even kennis hebben gemaakt, gaan we natuurlijk zo snel mogelijk doen waar we allemaal voor komen: hockeyen! Het programma zal bestaan uit het volgende:

  • veel verschillende trainingen en technieken gegeven door enthousiaste trainers. Van leren spelen in onder-/overtal tot de vetste technieken en coole trucjes.
  • het verbeteren van de basis technieken en persoonlijke ontwikkeling.
  • alles wat je leert tijdens het kamp zal natuurlijk ook worden getraind tijdens uitdagende wedstrijdjes!

Je zult aan het einde van het kamp merken dat je echt beter bent geworden. Hierdoor start jij na de vakantie met een voorsprong op jouw teamgenootjes!

Om jezelf halverwege de dag weer op te laden, zullen we rond 12:45 uur lunchen en wat drinken. In de ochtend en in de middag zullen er 2 kortere pauzes zijn waar wat gedronken wordt en een tussendoortje genomen kan worden. De pauzes staan in het teken van ontspannen, maar ook van het spelen van leuke spelletjes.

Naast hockey worden er in de middag ook andere leuke activiteiten gedaan, zoals gave andere sporten en zullen we springen op luchtkussens of glijden over de buikschuifbaan (vet!!). Om 16:30 uur zijn we allemaal gesloopt en is dag voorbij.

Samen aanmelden voor het hockeykamp op MHC Castricum?
Wil jij samen met je vriend(en) in het groepje? Geef dit aan tijdens je boeking, dan delen wij jullie samen in. Verder zal er gekeken worden naar leeftijd en niveau, zodat je het optimale uit jezelf kan halen en je zo groot mogelijke sprongen vooruit gaat maken. Want beter worden in hockey, wie wil dat nou niet?

Vragen?
Nog niet alles duidelijk? Stel je vraag door een mail te sturen naar info@hockeykampen.nl.

Deelnemen op een andere locatie?
Hockeykampen.nl organiseert niet alleen kampen in Castricum. Bekijk hier ons volledige aanbod.

Boek nu dit hockeykamp >>

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Vakantieperiode

Soort kamp

,

Datum