Keeperskamp HV Myra 29 april t/m 1 mei 2024

239,00

Beschrijving

3-daags Keeperskamp HV Myra Amstelveen – 29 april t/m 1 mei 2024

Hockeykeepers: pak je agenda en omcirkel deze dag! Want dit wil je niet missen. Allemaal gelijkgestemden zullen hier zijn voor de ultieme keeperservaring.

Wees eerlijk: hoewel je als keeper een van de belangrijkste personen bent in je team (de belangrijkste), zijn keepers toch nét anders. Daarom zijn er de speciale keeperskampen, voor iedereen van 8 t/m 13 jaar. Block, slide en duik er op los onder leiding van toppers uit de keeperswereld. Je krijgt veel individuele training van keeperstrainers. Zij zullen je training geven in tal van wedstrijdsituaties, maar met name zullen zij zich richten op je techniek.

Meer dan een keeperstraining
Dit keeperskamp loopt gelijk met het kamp van hockeyers. Er wordt veel individueel getraind, maar er zijn dus ook een aantal oefeningen waarin we de getrainde dingen in praktijk brengen tegen échte aanvallers. Hierbij oefen je het coachen, een stukje spelinzicht en duels keepen! Daarnaast worden dode spelmomenten als strafcorners, strafballen en shoot-outs steeds belangrijker. Ook daar gaan wij veel aandacht aan besteden!

Kleine groepen
De begeleiding is 1 op 4, waardoor je veel individuele aandacht krijgt. Zo zal jij veel tips krijgen! Samen met de leuke en ervaren begeleiders wordt het een super gaaf keeperskamp. Er wordt getraind in blokken van 15 minuten, waardoor je veel oefeningen kan doen.

Deze ultieme hockeydagen zijn van 9:30 tot 16:30 uur. Je kan vanaf 9:00 uur gebracht en tot 17:00 uur opgehaald worden. Mocht je nog eerder komen, laat het dan even van tevoren weten. Wij zijn vanaf 8:00 uur op de vereniging. Lunch, tussendoortjes en drinken zijn inbegrepen.

Hockeykampen.nl kleurt oranje
Het keeperskamp sluiten we woensdags op feestelijke wijze af met een heuse Olympische Spelendag! Ouders zijn hierbij van harte welkom.

Voor wie zijn de keeperskampen op HV Myra?
De hockeykampen zijn voor iedereen binnen de leeftijd van 6 t/m 13 jaar, maar we adviseren voor de keepers van 8 t/m 13 jaar. Iedereen van elk niveau is welkom, of je nou net begint of dat je al jaren ervaring hebt, het worden in elk geval geslaagde dagen. Natuurlijk wordt je ingedeeld met andere deelnemers van jouw eigen leeftijd en niveau! Het programma zal bestaan uit gevarieerde trainingen, waar onder andere wedstrijdgerichte oefeningen in voorkomen en individuele technieken. Je zult aan het einde van het keeperskamp merken dat je echt beter bent geworden. Hierdoor start jij na de vakantie met een voorsprong op jouw teamgenootjes!

Samen aanmelden voor het keeperskamp in Amstelveen
Wil jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes in het groepje? Geef dit aan, dan delen wij jullie samen in. Verder zal er gekeken worden naar leeftijd en niveau, zodat je het optimale uit jezelf kan halen en je zo groot mogelijke sprongen vooruit gaat maken. Want beter worden in hockey, wie wil dat nou niet?

Vragen?
Nog niet alles duidelijk? Neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@hockeykampen.nl of bel ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur op 035 544 5330.

Deelnemen op een andere locatie?
Hockeykampen.nl organiseert niet alleen hockeykampen in Amstelveen. Bekijk hier ons volledige aanbod.

Boek nu dit keeperskamp >>

Extra informatie

Locatie

HV Myra, Amstelveen

Leeftijdscategorie

6-13 jaar

Vakantieperiode

Meivakantie

Soort kamp

Zonder overnachting, Driedaagse

Datum

29 april t/m 1 mei 2024

Andere suggesties…