Praktische informatie

Voor wie zijn de hockeykampen?

Onze hockeykampen zijn voor iedereen tussen 6 en 13 jaar. Iedereen is welkom, of je nou pro of beginner bent. Wij delen de groepen in op leeftijd en niveau, zodat je het optimale uit jezelf kan halen en je zo groot mogelijke sprongen vooruit gaat maken. Want beter worden in hockey, wie wilt dat nou niet?

Datum van het kamp

Hockeykampen.nl organiseert de leukste hockeykampen in elke schoolvakantie. We stemmen dit af per regio, zodat we altijd bij jou in de buurt zijn! Zien we jou in je volgende vakantie?

Op dit moment zijn we te vinden op de volgende locaties:

Kijk voor alle clubs op onze clubpagina.
Interesse om je aan te sluiten als club? Neem vooral contact met ons op!

Hoe ziet een dag op een hockeykamp eruit?

Elke dag begint stipt om 9:30 uur, met een inloop vanaf 9:00. Zorg er dus voor dat je op tijd en in je hockeytenue aanwezig bent voor de aftrap van ons kamp!

Nadat we even kennis hebben gemaakt, gaan we natuurlijk zo snel mogelijk doen waar we allemaal voor komen: hockeyen! Het programma zal bestaan uit veel verschillende trainingen en technieken gegeven door enthousiaste trainers. Van leren spelen in onder-/overtal tot de vetste technieken en coole trucjes. Ook zal er veel aandacht besteed worden aan het verbeteren van de basistechnieken en persoonlijke ontwikkeling. Alles wat je leert tijdens het kamp zal worden getraind tijdens uitdagende wedstrijdjes. Je zult aan het einde van het kamp merken dat je echt beter bent geworden. Hierdoor start jij na de vakantie met een voorsprong op jouw teamgenootjes!

Om jezelf halverwege de dag weer op te laden, zullen we rond 12:45 uur lunchen* en wat drinken. In de ochtend en in de middag zullen er 2 kortere pauzes zijn waar wat gedronken wordt en een tussendoortje genomen kan worden. De pauzes staan in het teken van ontspannen, maar ook van het spelen van leuke spelletjes. Staat jouw team aan het einde van de week aan de top?

Naast hockey worden er in de middag ook andere leuke activiteiten gedaan, zoals gave andere sporten en leuke activiteiten. Zo zullen we springen op luchtkussens of glijden we over de buikschuifbaan (vet!).
Om 16:30 uur zijn we allemaal gesloopt en is dag voorbij.

*Tijdens de driedaagse én vijfdaagse hockeykampen kom je niks te kort: het eten, drinken en de tussendoortjes zitten allemaal bij de prijs inbegrepen.

Samen aanmelden

Wil jij samen met je vriend(en) in het groepje? Geef dit aan tijdens je boeking, dan delen wij jullie samen in waar mogelijk.

Vragen?

Nog niet alles duidelijk? Stel je vraag door een mail te sturen naar info@hockeykampen.nl of
bel ons op 035 544 5330.