Keeperskamp MMHC Voordaan 15 t/m 17 juli 2024

Met plezier beter worden, wie wilt dat nou niet?! Verbeter je technieken, leer coole trucs en maak vrienden voor het leven tijdens dit te gekke hockeykamp. Inclusief gratis shirt!

239,00

Beschrijving

3-daags Keeperskamp MMHC Voordaan Groenekan – 15 t/m 17 juli 2024

Hockeykeepers: pak je agenda en omcirkel deze dag! Want dit wil je niet missen. Allemaal gelijkgestemden zullen hier zijn voor de ultieme keeperservaring.

Wees eerlijk: hoewel je als keeper een van de belangrijkste personen bent in je team (de belangrijkste), zijn keepers toch nét anders. Daarom zijn er de speciale keeperskampen, voor iedereen van 8 t/m 13 jaar. Block, slide en duik er op los onder leiding van toppers uit de keeperswereld. Je krijgt veel individuele training van keeperstrainers. Zij zullen je training geven in tal van wedstrijdsituaties, maar met name zullen zij zich richten op je techniek.

Meer dan een keeperstraining
Dit keeperskamp loopt gelijk met het kamp van hockeyers. Er wordt veel individueel getraind, maar er zijn dus ook een aantal oefeningen waarin we de getrainde dingen in praktijk brengen tegen échte aanvallers. Hierbij oefen je het coachen, een stukje spelinzicht en duels keepen! Daarnaast worden dode spelmomenten als strafcorners, strafballen en shoot-outs steeds belangrijker. Ook daar gaan wij veel aandacht aan besteden!

Kleine groepen
De begeleiding is 1 op 4, waardoor je veel individuele aandacht krijgt. Zo zal jij veel tips krijgen! Samen met de leuke en ervaren begeleiders wordt het een super gaaf keeperskamp. Er wordt getraind in blokken van 15 minuten, waardoor je veel oefeningen kan doen. Natuurlijk testen we je skills ook in leuke, uitdagende wedstrijdjes.

Deze ultieme hockeydagen zijn 15 t/m 17 juli van 9:30 tot 16:30 uur. Je kan vanaf 9:00 uur gebracht en tot 17:00 uur opgehaald worden. Mocht je nog eerder komen, laat het dan even van tevoren weten. Wij zijn vanaf 8:00 uur op de vereniging. Lunch, tussendoortjes en drinken zijn inbegrepen.

Hockeykampen.nl kleurt oranje
Tijdens het keeperskamp hebben we woensdags een speciale Oranjedag. Vrijdag sluiten we het kamp op feestelijke wijze af met de Olympische Spelendag. Bij deze afsluiting zijn ouders van harte welkom!

Voor wie zijn de keeperskampen?
De hockeykampen zijn voor iedereen binnen de leeftijd van 6 t/m 13 jaar, maar we adviseren voor de keepers van 8 t/m 13 jaar. Iedereen van elk niveau is welkom, of je nou net begint of dat je al jaren ervaring hebt, het worden in elk geval geslaagde dagen. Natuurlijk wordt je ingedeeld met andere deelnemers van jouw eigen leeftijd en niveau!

Het programma zal bestaan uit:
gevarieerde trainingen;
wedstrijdgerichte oefeningen;
individuele technieken.
Je zult aan het einde van het keeperskamp merken dat je echt beter bent geworden. Hierdoor start jij na de vakantie met een voorsprong op jouw teamgenootjes!

Samen aanmelden voor het keeperskamp
Wil jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes in het groepje? Geef dit aan, dan delen wij jullie samen in. Verder zal er gekeken worden naar leeftijd en niveau, zodat je het optimale uit jezelf kan halen en je zo groot mogelijke sprongen vooruit gaat maken. Want met plezier beter worden, wie wil dat nou niet?

Vragen?
Nog niet alles duidelijk? Bekijk de FAQ of neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@hockeykampen.nl.

Deelnemen op een andere locatie?
Hockeykampen.nl organiseert niet alleen hockeykampen in Groenekan. Bekijk hier ons volledige aanbod.

Boek nu dit keeperskamp >>

Extra informatie

Locatie

Voordaan, Groenekan

Leeftijdscategorie

6-13 jaar

Vakantieperiode

Zomervakantie

Soort kamp

Zonder overnachting

Datum

15-07 t/m 17-07-2024