Zaalhockeytoernooi Schaerweijde – 2 januari 2024 (O9 en O10 jaar)

250,00

Beschrijving

Zaalhockeytoernooi Schaerweijde

 2 januari 2024 (O9 en O10 jaar)

We trappen het nieuwe jaar af met een zaalhockeytoernooi op Schaerweijde in Zeist! Tijdens deze dag speel je met jouw team tegen teams van andere clubs. Een mooi moment om wat extra te oefenen zodat jullie een voorsprong hebben op jullie tegenstanders in de competitie.

Voor wie is het toernooi op Schaerweijde?
Het toernooi is voor teams in de leeftijdscategorie O9 en O10 van alle niveaus.

Hoe ziet het toernooi er uit?
Gedurende de dag speel je ‘s ochtends of ‘s middags 5 wedstrijden van 20 minuten. Aan het einde van het toernooi kan de winnaar mooie prijzen winnen!! Scheidsrechters worden geregeld vanuit de organisatie.

Datum van het toernooi
Het toernooi zal plaatsvinden op dinsdag 2 januari 2024. De dag begint om 9:00 uur of om 13:40, met een inloop vanaf 8:30 uur of 13.10. Zorg er dus voor dat je op tijd met jouw team in je hockeytenue aanwezig bent voor de aftrap van deze dag!

Spelerslijst deelnemende teams
Elk team mag maximaal 12 spelers meenemen naar het toernooi.  de kosten zijn €250 per deelnemend team.

Lunch
Het toernooi wordt opgedeeld in een ochtendtoernooi en een middagtoernooi. Daarin krijg je van ons wat te drinken en een tussendoortje. Afhankelijk van de aanmeldingen/afstanden delen wij elk team in. Hiervoor wordt géén lunch geregeld per team. Wel is de bar open om voor of na het toernooi een lunch te krijgen, mocht daar interesse in zijn. Geef dat aan bij de aanmelding.

Deelnemen met een O12, O14, O16 of O18 team?
Hockeykampen.nl organiseert niet alleen een toernooi voor O9 en O10 jaar teams op Schaerweijde. Neem een kijkje op de website voor het toernooi voor O12, O14, O16 en O18 teams.

 

Overige vragen
Nog niet alles duidelijk? Stel je vraag door een mail te sturen naar info@hockeykampen.nl.