Zaalhockeykamp Schaerweijde – 27 t/m 29 december 2023

259,00

Er zijn nog plekken beschikbaar!

Categorie:

Beschrijving

In 2023 zal Hockeykampen.nl weer verschillende zaalhockeykampen organiseren door heel Nederland in samenwerking met Nationale Sportkampen. Alle zaalkampen zijn voor kinderen van 7 t/m 16 jaar.

Het zaalhockeyseizoen is veel te kort, vind je niet? Om toch zo veel mogelijk te genieten van het zaalhockeyseizoen, kan jij je energie helemaal kwijt bij Hockeykampen.nl. In ons zaalprogramma staan vijf techniekthema’s centraal, waardoor je grote stappen als zaalhockeyer gaat maken. Zaalhockey is immers een technisch spelletje. Door de diverse masterclasses, goede begeleiding, vele balcontacten en optimale hockeysfeer word jij een echte zaalspecialist!

Zaalhockey is een specialisatie in het hockey, waarbij veel techniek nodig is en ook nog eens veel inzicht. Om het allemaal goed onder de knie te krijgen is veel oefenen nodig. In ons programma krijg je veel uitdagende oefeningen, speel je veel wedstrijdjes en krijg je tips van zaalhockey-professionals! Iedere dag krijg je een clinic. Hierbij ligt de focus met name op je techniek. Ook komt er een topzaalhockeyer langs, die Hoofdklasse zaal speelt en vaak ook in het Nederlands (zaal)team zit.

Zaalhockey is snel, intensief en uitdagend. Daarbij verschilt het in veel facetten van het veldhockey. De bal mag niet hoog, je mag niet door iemand heen spelen en je mag niet liggend spelen. Kortom, echt anders dan het veldhockey. Daarom heeft Hockeykampen.nl een speciaal zaalhockeyprogramma opgesteld. Het programma bestaat uit 5 thema’s: passeren, verdedigen, passen, scoren en aannames. Deze thema’s richten we specifiek op het zaalhockey. Bij de verdedigingstechnieken ben je bijvoorbeeld bezig met een blocktackle aan de balk, met de scoringstechnieken ben je bezig met vallend scoren en met de passeertechnieken ligt de focus op ‘de turn in de ruimte’. Word jij deze vakantie een echte zaalhockeyspecialist?!

Dit onvergetelijke zaalhockeykamp is van 9.30 uur tot 16.30 uur. Je kan vanaf 09.00 uur gebracht en tot 17.00 uur opgehaald worden. Mocht je nog eerder komen, laat het dan even van tevoren weten. Wij zijn vanaf 08.00 uur in de zaal. Lunch, tussendoortjes en drinken zijn inbegrepen. Jij hoeft dus alleen jouw zaalhockeyspullen mee te nemen!

Wil jij niks missen in de voorbereiding? Houd de website, Facebook en Instagram in de gaten, zo ben je altijd op de hoogte.

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

Vakantieperiode

Soort kamp

Datum