Zaalclinicdag TOPHockey MMHC Voordaan 27 december 2023

84,00

Beschrijving

De laatste hockeyactiviteit van Hockeykampen.nl in 2023: de Tophockey zaalclinicdag op MMHC Voordaan. Voor alle hockeyliefhebbers van 10 t/m 16 jaar, spelend vanaf de eerste klasse.

Het zaalhockeyseizoen is veel te kort, vind je niet? Om toch zo veel mogelijk te genieten van het zaalhockeyseizoen, kan jij je energie helemaal kwijt bij Hockeykampen.nl. In ons zaalclinicprogramma staan vijf techniekthema’s centraal, waardoor je grote stappen als zaalhockeyer gaat maken. Zaalhockey is immers een technisch spelletje. Door de diverse masterclasses, goede begeleiding, vele balcontacten en optimale hockeysfeer word jij een echte zaalspecialist!

Zaalhockey is een specialisatie in het hockey, waarbij veel techniek nodig is en ook nog eens veel inzicht. Om het allemaal goed onder de knie te krijgen is veel oefenen nodig. In ons programma krijg je veel uitdagende oefeningen, speel je wedstrijdjes en krijg je tips van zaalhockey-professionals!

Zaalhockey is snel, intensief en uitdagend. Daarbij verschilt het in veel facetten van het veldhockey. De bal mag niet hoog, je mag niet door iemand heen spelen en je mag niet liggend spelen. Kortom, echt anders dan het veldhockey. Daarom heeft Hockeykampen.nl een speciaal zaalhockeyprogramma opgesteld. Het programma bestaat uit 5 thema’s: passeren, verdedigen, passen, scoren en aannames. Deze thema’s richten we specifiek op het zaalhockey. Bij de verdedigingstechnieken ben je bijvoorbeeld bezig met een blocktackle aan de balk, met de scoringstechnieken ben je bezig met vallend scoren en met de passeertechnieken ligt de focus op controle van de bal. De zaalhockeyvloer is veel gladder, dus je zal zien dat dit een stuk moeilijker is dat op het veld.

De zaalclinicdag is van 9.30 uur tot 16.30 uur. Je kan vanaf 09.00 uur gebracht en tot 17.00 uur opgehaald worden. Lunch, tussendoortjes en drinken zijn inbegrepen. Jij hoeft dus alleen jouw zaalhockeyspullen mee te nemen!

Wil jij niks missen in de voorbereiding? Houd de website, Facebook en Instagram in de gaten, zo ben je altijd op de hoogte.