Sport & Spelkamp MMHC Voordaan 1 t/m 3 mei 2024

Ervaar tijdens dit te gekke Sport & Spelkamp de nieuwste en meest verrassende sporten van dit moment. Wie weet ontdek je wel jouw nieuwe favoriete sport! Voor iedereen van 4-7 jaar.

199,00

Beschrijving

3-daags Sport & Spelkamp ZSV Schaerweijde Zeist – 29 april t/m 1 mei 2024

Ontdek een te gek Sport & Spelkamp voor kinderen tussen 4 en 7 jaar boordevol energie. Tijdens deze geweldige week worden diverse sporten zoals hockey, voetbal, volleybal, rugby en meer aangeboden. Daag jezelf uit op de hindernisbaan en geniet van knotshockey – het word een fantastische week vol plezier voor elk kind! Dit kamp biedt een actieve, gezellige en ontzettend leuke ervaring, waar kinderen kennismaken met de nieuwste en meest verrassende sporten van dit moment en veel leuke spellen spelen.

Behalve al die pret is dit sportieve kamp ook nog eens goed voor jouw balgevoel en motoriek. Bij ons krijg je de kans om te ontdekken wat je écht leuk vindt om te doen. Misschien ontdek je wel jouw nieuwe favoriete sport!  

Het programma

Leuke spellen afgestemd op jou
 Sportvaardigheden ontwikkelen
Nieuwe vrienden maken
Dagelijkse variatie in sport en spel

Dit 3-daagse Sport & Spelkamp is van woensdag 1 mei t/m vrijdag 3 mei. ‘s Ochtends tussen 9:00 en 9:30 uur verwelkomen we je graag en om 16:30 tot 17:00 uur word je weer opgehaald, zodat je thuis alle verhalen van die dag kan delen. Lunch, tussendoortjes en drinken zijn inbegrepen. En als je allergieën hebt, geen zorgen, we hebben opties voor iedereen! 

De begeleiders
Onze begeleiders zijn ervaren en speciaal opgeleid in Sport & Bewegen. Ze weten precies hoe ze met kinderen moeten omgaan en zorgen voor een veilige en leuke omgeving. Bovendien is er altijd een EHBO’er aanwezig. Hierdoor gaan veiligheid en plezier hand in hand op onze Sport & Spelkampen. 

Locatie & slechtweerplan
We organiseren ons Sport & Spelkamp op verschillende sportvelden en maken gebruik van de clubhuizen tijdens de pauzes. Mocht het weer eens tegenzitten en het regenen, dan hebben we een fantastisch binnenprogramma klaarstaan. Zo hebben we ook met slecht weer de meeste pret!  

Aanmelden
Wil je meedoen? Meld je dan aan via onderstaande button. We bieden zowel driedaagse als vijfdaagse kampen aan. En als je na je aanmelding toch extra dagen wilt bijboeken, kan dat ook!
Liever op een andere locatie of datum? Bekijk hier alle Sport & Spelkampen.

Vragen
Heb je nog vragen? Neem contact met ons op via info@hockeykampen.nl. Wij staan voor je klaar!  

Boek nu dit Sport & Spelkamp >> 

Extra informatie

Locatie

MMHC Voordaan, Groenekan

Leeftijdscategorie

4-7 jaar

Vakantieperiode

Meivakantie

Soort kamp

Driedaagse, Zonder overnachting

Datum

01-05 t/m 03-05-2024

Andere suggesties…