Hockeykamp Victoria 18 t/m 20 oktober 2023 X Felice Albers

299,00

Categorie:

Beschrijving

3-daags Hockeykamp Victoria

 18 t/m 20 oktober 2023 X Felice Albers

In 2023 komt Hockeykampen.nl weer naar Victoria en dit jaar nemen wij iemand mee! Niemand minder dan Wereldspeelster van het jaar Felice Albers zal op de vrijdag de hele dag aanwezig zijn. Felice is speelster van AH&BC Dames 1 en daarnaast speelt ze nog in het Nederlands Elftal. Als klap op de vuurpijl is ze in 2023 ook nog eens uitgeroepen tot Wereldspeelster van het jaar. Het belooft een onvergetelijk kamp te worden, mede dankzij onze leuke begeleiders, een super vet thema, mega leerzame hockey-oefeningen voor het nieuwe seizoen en natuurlijk Felice Albers!

Voor wie is het Hockeykamp op Victoria?
Het hockeykamp is voor iedereen tussen de 6 t/m 15 jaar, van beginners tot pro’s ;), wij zullen ervoor zorgen dat je met je eigen leeftijd en niveau wordt ingedeeld!

Datum van het kamp
Het kamp zal plaatsvinden van 18 t/m 20 oktober 2023. Tijdens dit driedaagse kamp kom je aan niks te kort: het eten, drinken en de tussendoortjes zitten allemaal bij de prijs inbegrepen. Op woensdag en donderdag wordt er hard geoefend om op vrijdag helemaal klaar te zijn voor een hele dag hockeyen met Felice.

Programma Hockeykamp Victoria
Elke dag begint stipt om 9:30 uur, met een inloop vanaf 9:00. Zorg er dus voor dat je op tijd en in je hockeytenue aanwezig bent voor de aftrap van ons kamp!

Nadat we even kennis hebben gemaakt, gaan we natuurlijk zo snel mogelijk doen waar we allemaal voor komen: hockeyen! Het programma zal bestaan uit veel verschillende trainingen en technieken gegeven door enthousiaste trainers. Van leren spelen in onder-/overtal tot de vetste technieken en coole trucjes. Ook zal er veel aandacht besteedt worden aan het verbeteren van de basis technieken en persoonlijke ontwikkeling. Alles wat je leert tijdens het kamp zal natuurlijk ook worden getraind tijdens uitdagende wedstrijdjes!  Je zult aan het einde van het kamp merken dat je echt beter bent geworden. Hierdoor start jij na de vakantie met een voorsprong op jouw teamgenootjes!

Om jezelf halverwege de dag weer op te laden, zullen we rond 12:45 uur lunchen en wat drinken. In de ochtend en in de middag zullen er 2 kortere pauzes zijn waar wat gedronken wordt en een tussendoortje genomen kan worden. De pauzes staan in het teken van ontspannen, maar ook van het spelen van leuke spelletjes.

Naast hockey worden er in de middag ook andere leuke activiteiten gedaan, zoals gave andere sporten en zullen we springen op luchtkussens of glijden over de buikschuifbaan (vet!!). Om 16:30 uur zijn we allemaal gesloopt en is dag voorbij.

Samen aanmelden voor het hockeykamp op Victoria?
Wil jij samen met je vriend(en) in het groepje? Geef dit aan tijdens je boeking, dan delen wij jullie samen in. Verder zal er gekeken worden naar leeftijd en niveau, zodat je het optimale uit jezelf kan halen en je zo groot mogelijke sprongen vooruit gaat maken. Want beter worden in hockey, wie wil dat nou niet?

Vragen?
Nog niet alles duidelijk? Stel je vraag door een mail te sturen naar info@hockeykampen.nl.

Deelnemen op een andere locatie?
Hockeykampen.nl organiseert niet alleen kampen op Victoria. Bekijk hier ons volledige aanbod.

 

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

Vakantieperiode

Soort kamp