*COMING SOON* Hockeykamp Schaerweijde Zeist

250,00

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Deze Zomerkamp is er een fantastisch hockeykamp (3 of 5 dagen) op  hockeyclub Schaerweijde in Zeist van Hockeykampen.nl. Wij organiseren dit kamp in samenwerking met Nationale Sportkampen.

Dat wil je niet missen!

Voor wie is het Hockeykamp op Schaerweijde?
Het kamp is voor de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar oud. Of je veel ervaring hebt maakt niet uit. We delen in op niveau, zodat je altijd veel zal leren. Zelfs als je gaat beginnen of als je net bent begonnen is dit dus een geschikt kamp. Als je al langer hockeyt, word je in een betere groep geplaatst. De oefeningen richten zich met name op individuele technieken, waardoor je merkt dat je echt beter wordt!

Datum van het herfstkamp in Schaerweijde
De Hockeykampen.nl worden georganiseerd in de zomervakantie van 2023. De data zijn helaas nog niet bekend dus hou onze website in de gaten! Het is een driedaags of vijfdaags kamp zonder overnachtingen. Je slaapt dus lekker thuis. Eten, drinken en tussendoortjes zijn allemaal bij de prijs inbegrepen.

Programma Hockeykamp Scharweijde
We beginnen op de eerste dag van het kamp om 9.00 uur met het openingspraatje.

Na de opening leren we elkaar allemaal kennen door leuke spelletjes. We gaan dan zo snel mogelijk het veld op, want we zijn er natuurlijk om lekker veel te hockeyen en een nog betere hockeyer te worden!

De hockeyoefeningen duren 20 minuten en zijn gefocust op basistechnieken, die we uitbouwen naar wedstrijd situatieve vormen. De basis van het programma is dat je veel balcontacten hebt en goed aan je techniek werkt in uitdagende en leuke oefenvormen. Zo zal je merken dat je echt beter wordt!

Rond 12.45 uur is het lunchpauze. Hier krijg je een gezonde lunch, met wat drinken. Ook zal er een keer een snack zijn. In de ochtend hebben we 2 kortere pauzes met drinken en een tussendoortje, net als in de middag. Tijdens de pauzes gaan we lekker ontspannen, maar doen we ook leuke spelletjes.

In de middag doen we naast hockey ook leuke andere activiteiten, zoals spelen op het luchtkussen en andere sporten. Het wordt gaaf!

Om 16.30 uur is de kampdag weer afgelopen.

We zullen je bij je vriendjes en vriendinnetjes gaan indelen, als je dat wil. Daarnaast kijken we naar je leeftijd en niveau, zodat je zoveel mogelijk leert. Want beter worden met hockeyen, dat is natuurlijk wel de bedoeling! Na aanmelding sturen we je de factuur, welke een aantal weken voor het kamp voldaan moet worden.

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

Vakantieperiode

Soort kamp

Datum