Hockeykamp MMHC Voordaan 10 t/m 12 juli 2023

194,50

Categorie:

Beschrijving

3-daags Hockeykamp Voordaan Groenekan

In 2023 komt Hockeykampen.nl weer naar M.M.H.C. Voordaan! Maak je klaar voor een onvergetelijke week vol superleerzame hockey-oefeningen gegeven door onze gezellige en professionele trainers.

Voor wie is dit hockeykamp?
Dit hockeykamp is voor iedereen tussen de 6 t/m 15 jaar, van beginners tot pro’s ;). Wij zorgen ervoor dat je wordt ingedeeld op basis van niveau en leeftijd.

Wanneer is dit hockeykamp?
Dit kamp zal plaatsvinden van 10 t/m 12  juli 2023. Tijdens dit driedaagse kamp kom je aan niks te kort: het eten, drinken en de tussendoortjes zitten allemaal bij de prijs inbegrepen.

Programma Hockeykamp M.M.H.C. Voordaan

Tijdens dit kamp slaap je thuis, zorg er dus voor dat je elke dag op tijd op de hockeyclub bent. We beginnen stipt om 9:30 uur, met inloop vanaf 9:00.

Nadat we even kennis hebben gemaakt, gaan we zo snel mogelijk doen waar we allemaal voor komen: hockeyen! Het programma bestaat uit veel verschillende trainingen en technieken gegeven door enthousiaste trainers. Van leren spelen in onder-/overtal tot de vetste technieken en coole trucjes. Ook zal er veel aandacht besteedt worden aan het verbeteren van de basis technieken en persoonlijke ontwikkeling. Alles wat je leert tijdens het kamp zal natuurlijk ook worden getraind tijdens uitdagende wedstrijden! Je zult aan het einde van het kamp merken dat je echt beter bent geworden. Hierdoor start jij na de vakantie met een voorsprong op jouw teamgenoten!

Om jezelf halverwege de dag weer op te laden, zullen we rond 12:45 uur lunchen en wat drinken. In de ochtend en in de middag zullen er 2 kortere pauzes zijn waar wat gedronken wordt en een tussendoortje genomen kan worden. De pauzes staan in het teken van ontspannen, maar ook van het spelen van leuke spelletjes.

Naast hockey worden er in de middag ook andere leuke activiteiten gedaan, zoals gave andere sporten en zullen we springen op luchtkussens of glijden over de buikschuifbaan (vet!!). Om 16:30 uur zijn we allemaal gesloopt en is de dag voorbij.

Wat is inbegrepen in dit kamp?

  • Hockeytraining op niveau, door professionele trainers
  • Lunch en tussendoortjes
  • Leuke extra activiteiten begeleidt door onze eigen staf
  • Gebruik van hockeymaterialen (uitgezonderd hockeystick, bitje en scheenbeschermers)

Samen aanmelden voor het hockeykamp op Voordaan?
Wil jij samen met je vriend(en) aanmelden? Geef dit aan tijdens je boeking, dan delen wij jullie samen in. Verder zal er gekeken worden naar leeftijd en niveau, zodat je het optimale uit jezelf kan halen en je zo groot mogelijke sprongen vooruit gaat maken. Want beter worden in hockey, wie wil dat nou niet?

Vragen?
Nog niet alles duidelijk? Stuur gerust een mail naar info@hockeykampen.nl.

Deelnemen op een andere locatie?
Hockeykampen.nl organiseert niet alleen kampen op M.M.H.C. Voordaan. Bekijk hier ons volledige aanbod.

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

Vakantieperiode

Soort kamp