Hockeykamp WFHC Hoorn 24 t/m 28 juli

299,00

Beschrijving

Deze zomervakantie is er een fantastisch hockeykamp (5 dagen) op WFHC Hoorn van Hockeykampen.nl. Wij organiseren dit kamp in samenwerking met Nationale Sportkampen.

Dat wil je niet missen!

Met een gaaf oranje thema, leerzame oefeningen en de leukste begeleiders van Nederland wordt het een hockeykamp dat je nooit zal vergeten.

Voor wie is het Hockeykamp op WFHC Hoorn?
Het kamp is voor de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar oud. Of je veel ervaring hebt maakt niet uit. We delen in op niveau, zodat je altijd veel zal leren. Zelfs als je gaat beginnen of als je net bent begonnen is dit dus een geschikt kamp. Als je al langer hockeyt, word je in een betere groep geplaatst. De oefeningen richten zich met name op individuele technieken, waardoor je merkt dat je echt beter wordt!

Datum van het kamp in de zomervakantie in Hoorn
Het kamp dat door Hockeykampen.nl wordt georganiseerd in de zomervakantie van 24 t/m 28 juli 2023. Het is een vijfdaags kamp zonder overnachtingen. Je slaapt dus lekker thuis. De prijs van het kamp is 170 euro. Eten, drinken en tussendoortjes zijn daar allemaal bij inbegrepen.

Programma Hockeykamp WFHC Hoorn
We beginnen op de eerste dag van het kamp om 9.0 uur met het openingspraatje. Je kan al vanaf 9 uur gebracht worden.

Na de opening zorgen we ervoor dat we elkaar allemaal leren kennen. We gaan dan zo snel mogelijk het veld op, want we zijn er natuurlijk om lekker veel te hockeyen en een nog betere hockeyer te worden!

De hockeyoefeningen duren 20 minuten en zijn gefocust op basistechnieken, die we uitbouwen naar wedstrijd situatieve vormen. De basis van het programma is dat je veel balcontacten hebt en goed aan je techniek werkt in uitdagende en leuke oefenvormen. Zo zal je merken dat je echt beter wordt!

Rond 12.45 uur is het lunchpauze. Hier krijg je een gezonde lunch, met wat drinken. Ook zal er een keer een snack zijn. In de ochtend hebben we 2 kortere pauzes met drinken en een tussendoortje, net als in de middag. Tijdens de pauzes gaan we lekker ontspannen, maar doen we ook leuke spelletjes.

In de middag doen we naast hockey ook leuke andere activiteiten, zoals spelen op het luchtkussen en andere sporten. Het wordt gaaf!

Om 16.30 uur is de kampdag weer afgelopen.

Kom je niet alleen naar ons hockeykamp? geef het even aan in je boeking. We zullen ons uiterste best doen jou met je vriend(en) in te delen. Daarnaast kijken we naar je leeftijd en niveau, zodat je zoveel mogelijk leert, want beter worden met hockeyen, dat is natuurlijk wel de bedoeling!

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

Vakantieperiode

Soort kamp

Datum