Hockeykamp HV Myra 23 t/m 25 oktober 2023

199,00

Categorie:

Beschrijving

3-daags Hockeykamp Myra 23 t/m 25 oktober 2023

HV Myra is dé hockeyclub voor iedereen. Plezier en prestatie gaan hand in hand bij deze hechte gezelligheidsvereniging met respect voor alle teams. Houd je van hockey en wil je graag nieuwe vrienden maken? Dan is dit de plek voor jou!

Voor wie is het Hockeykamp op Myra?
Het hockeykamp is voor iedereen tussen de 6 t/m 15 jaar, van beginners tot pro’s ;), wij zullen ervoor zorgen dat je met je eigen leeftijd en niveau wordt ingedeeld!

Datum van het kamp
Het kamp zal plaatsvinden van 23 t/m 25 oktober 2023. Tijdens dit driedaagse kamp kom je aan niks te kort: het eten, drinken en de tussendoortjes zitten allemaal bij de prijs inbegrepen.

Programma Hockeykamp HV Myra:
Elke dag begint stipt om 9:30 uur, met een inloop vanaf 9:00. Zorg er dus voor dat je op tijd en in je hockeytenue aanwezig bent voor de aftrap van ons kamp!

Nadat we even kennis hebben gemaakt, gaan we natuurlijk zo snel mogelijk doen waar we allemaal voor komen: hockeyen! Het programma zal bestaan uit veel verschillende trainingen en technieken gegeven door enthousiaste trainers. Van leren spelen in onder-/overtal tot de vetste technieken en coole trucjes. Ook zal er veel aandacht besteedt worden aan het verbeteren van de basis technieken en persoonlijke ontwikkeling. Alles wat je leert tijdens het kamp zal natuurlijk ook worden getraind tijdens uitdagende wedstrijdjes!  Je zult aan het einde van het kamp merken dat je echt beter bent geworden. Hierdoor start jij na de herfstvakantie met een voorsprong op jouw teamgenootjes!

Om jezelf halverwege de dag weer op te laden, zullen we rond 12:45 uur lunchen en wat drinken. In de ochtend en in de middag zullen er 2 kortere pauzes zijn waar wat gedronken wordt en een tussendoortje genomen kan worden. De pauzes staan in het teken van ontspannen, maar ook van het spelen van leuke spelletjes.

Naast hockey worden er in de middag ook andere leuke activiteiten gedaan, zoals gave andere sporten en zullen we springen op luchtkussens of glijden over de buikschuifbaan (vet!!). Om 16:30 uur zijn we allemaal gesloopt en is dag voorbij.

Samen aanmelden voor het hockeykamp op HV Myra?
Wil jij samen met je vriend(en) in het groepje? Geef dit aan tijdens je boeking, dan delen wij jullie samen in. Verder zal er gekeken worden naar leeftijd en niveau, zodat je het optimale uit jezelf kan halen en je zo groot mogelijke sprongen vooruit gaat maken. Want beter worden in hockey, wie wil dat nou niet?

Vragen?
Nog niet alles duidelijk? Stel je vraag door een mail te sturen naar info@hockeykampen.nl.

Deelnemen op een andere locatie?
Hockeykampen.nl organiseert niet alleen kampen op Myra. Bekijk hier ons volledige aanbod.

 

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

Vakantieperiode

Soort kamp