Hockeykamp WFHC Hoorn 24 t/m 28 juli 2023

549,00

Beschrijving

5-daags Hockeykamp WFHC Hoorn

Chillen, sporten, chillen, sporten…Lekker toch? Wij weten waar je moet zijn! Deze zomervakantie is er namelijk een fantastisch hockeykamp (5 dagen en 4 nachten) op WFHC in Hoorn (Noord-Holland) van Hockeykampen.nl.

Met een gaaf strandthema, leerzame oefeningen en de leukste begeleiders van Nederland wordt het een hockeykamp met overnachtingen dat je nooit zal vergeten. Zo kom jij tijdens jou oh zo verdiende vakantie helemaal tot rust en wordt je in de watten gelegd met virgin cocktails, een zwembadje en alles wat jij van een strand verwacht!

Voor wie is het Hockeykamp op WFHC Hoorn?
Het kamp is voor de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar oud. Of je veel ervaring hebt maakt niet uit. We delen in op niveau, zodat je altijd veel zal leren. Zelfs als je gaat beginnen of als je net bent begonnen is dit dus een geschikt kamp. Als je al langer hockeyt word je in een betere groep geplaatst. De oefeningen richten zich met name op individuele technieken, waardoor je merkt dat je echt beter wordt!

Datum van het zomerkamp in Hoorn
De Hockeykampen.nl worden georganiseerd in de zomer op de dagen die bovenaan staan. Het is een vijfdaags kamp met 4 overnachtingen. We slapen in toffe legertenten op het complex van Hoorn. Jongens en meisjes slapen gescheiden en er is dag en nacht toezicht. Je moet een eigen luchtbed, je slaapzak en kussen meenemen.

De prijs van het kamp is 549 euro. Ontbijt (4x), lunch (5x), avondeten (4x) en al het drinken en tussendoortjes zijn daar allemaal bij inbegrepen.

Programma Hockeykamp WFHC Hoorn
We beginnen op de eerste dag van het kamp om 9.30 uur met het indelen van de tenten en het opruimen van de bagage. Je kan al vanaf 9:00 uur gebracht worden. Als het niet anders kan, dan mag je ook vanaf 8.30 uur komen, maar dan is het handig dat je het ons even van tevoren laat weten per mail of telefoon.

Na de opening zorgen we ervoor dat we elkaar allemaal leren kennen. We gaan dan zo snel mogelijk het veld op, want we zijn er natuurlijk om lekker veel te hockeyen en een nog betere hockeyer te worden!

De hockeyoefeningen duren 20 minuten en zijn gefocust op basistechnieken, die we uitbouwen naar wedstrijd situatieve vormen. De basis van het programma is dat je veel balcontacten hebt en goed aan je techniek werkt in uitdagende en leuke oefenvormen. Zo zal je merken dat je echt beter wordt!

Rond 12.45 uur is het lunchpauze. Hier krijg je een gezonde lunch, met wat drinken. Ook zal er een keer een snack zijn. In de ochtend hebben we 2 kortere pauzes met drinken en een tussendoortje, net als in de middag. Tijdens de pauzes gaan we lekker ontspannen, maar doen we ook leuke spelletjes en een gave Oranje-kampcompetitie!

In de middag doen we naast hockey ook leuke andere activiteiten, zoals battles op het luchtkussen en andere sporten. Het wordt gaaf!

Rond een uur of 6 gaan we eten en daarna hebben we een uitgebreid avondprogramma voor je.

De laatste dag wordt een spectaculaire afsluiting van een onvergetelijk vakantiekamp in Hoorn! Het is dan themadag! Je ouders zijn vanaf 15.45 uur uitgenodigd voor de Eindshow, waarin jij de aangemoedigde international zal zijn en zal laten zien wat je allemaal hebt geleerd. Het kamp is vrijdag om 16.30 uur weer afgelopen.

Aanmelden voor het hockeykamp in Hoorn?
We zullen je bij je vriendjes en vriendinnetjes gaan indelen, als je dat wil. Ook qua indeling in de tenten houden we daar rekening mee, al slapen jongens en meisjes natuurlijk apart. Daarnaast kijken we naar je leeftijd en niveau, zodat je zoveel mogelijk leert in de hockeygroepen. Want beter worden met hockeyen, dat is natuurlijk wel de bedoeling! Na aanmelding sturen we je de factuur, welke een aantal weken voor het kamp voldaan moet worden. Wij hebben er zoveel zin in. Jij ook? Meld je snel aan voor het 5-daagse hockeykamp op WFHC Hoorn in juli….

Op de hoogte blijven…
Tijdens en na het kamp posten we de leukste foto’s op Facebook. Blijf op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenis tijdens het kamp via onze facebookpagina.

Vragen?
Nog niet alles duidelijk? Stel je vraag door een mail te sturen naar info@hockeykampen.nl.

Deelnemen op een andere locatie?
Hockeykampen.nl organiseert niet alleen kampen op WFHC Hoorn. Bekijk hier ons volledige aanbod.

Meer weten over WFHC Hoorn?
Meer willen weten over de locatie en de club? Klik dan door naar de website van WFHC Hoorn.

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

Vakantieperiode

Soort kamp

Datum