Hockeykamp WFHC Hoorn 24 t/m 26 juli 2023

194,50

Beschrijving

3-daags Hockeykamp WFHC Hoorn – 24 t/m 26 juli 2023.

In 2023 komt Hockeykampen.nl weer naar WFHC Hoorn! Het gaat een hockeykamp worden die je nooit zal vergeten, door onder andere een supervet thema en hockeyoefeningen waar je veel van zult leren voor het nieuwe seizoen.

Voor wie is het Hockeykamp op WFHC Hoorn?
Het hockeykamp is voor iedereen binnen de leeftijd van 6 t/m 15 jaar oud. Iedereen van elk niveau is welkom, of je nou net begint of dat je al jaren ervaring hebt, het wordt in elk geval een geslaagd kamp. Natuurlijk wordt je ingedeeld met andere deelnemers van jouw eigen leeftijd en niveau! Het programma zal bestaan uit gevarieerde trainingen, waar onder andere wedstrijdgerichte oefeningen in voorkomen en individuele technieken. Je zult aan het einde van het kamp merken dat je echt beter bent geworden. Hierdoor start jij het nieuwe seizoen met een voorsprong op jouw teamgenootjes!

Datum van het zomerkamp
Om tijdens de zomerstop niet te lang het hockeyen te hoeven missen, worden de kampen van Hockeykampen.nl georganiseerd in de zomervakantie. Op WFHC Hoorn zal het kamp plaatsvinden van 24 t/m 26 juli 2023. Tijdens dit driedaagse kamp zal je goed verzorgd worden: het eten, drinken en de tussendoortjes zitten allemaal bij de prijs inbegrepen.

Programma Hockeykamp WFHC Hoorn
De eerste dag! Je mag vanaf 9:00 uur gebracht worden naar de locatie, waarna om 9:30 uur het openingspraatje zal beginnen.

Het openingspraatje, wie zijn wij en wie ben jij? Nadat we kennis hebben gemaakt, gaan we natuurlijk zo snel mogelijk doen waar we allemaal voor komen: hockeyen! De hockeyoefeningen duren 20 minuten en zullen een gevarieerde inhoud bevatten, die door de meest enthousiaste trainers gegeven worden. De basis van het programma is dat je veel balcontacten hebt. Tijdens de oefeningen worden er individuele tips gegeven en merk je dat je met sprongen vooruit gaat. Natuurlijk kan je alles wat je geleerd hebt toepassen tijdens de partijvormen.

Om jezelf halverwege het programma weer op te laden, zullen we rond 12:45 uur gaan lunchen. Het bedraagt een gezonde lunch met wat drinken en ook zal er een keer een snack zijn. In de ochtend en in de middag zullen er 2 kortere pauzes zijn waar wat gedronken wordt en een tussendoortje genomen kan worden. De pauzes staan in het teken van ontspannen, maar ook van het spelen van leuke spelletjes.

Behalve alleen maar hockey, worden er in de middag ook andere leuke activiteiten gedaan, zoals andere sporten en het springen op het luchtkussen of glijden over de buikschuifbaan (vet!!). Om 16:30 uur is de kampdag helaas weer afgelopen.

Samen aanmelden voor het hockeykamp op WFHC
Wil jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes in het groepje? Geef dit aan in je boeking, dan doen wij ons uiterste best om jullie samen in te delen. Verder zal er gekeken worden naar leeftijd en niveau, zodat je het optimale uit jezelf kan halen en je zo groot mogelijke sprongen vooruit gaat maken. Want beter worden in hockey, wie wil dat nou niet?

Vragen?
Nog niet alles duidelijk? Stel je vraag door een mail te sturen naar info@hockeykampen.nl.

Deelnemen op een andere locatie?
Hockeykampen.nl organiseert niet alleen kampen op AHC Velp. Bekijk hier ons volledige aanbod.

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

Vakantieperiode

Soort kamp

Datum