fbpx

Hockeykamp GMHC Gouda – 18 t/m 20 oktober 2021

199,00

Er zijn nog plekken beschikbaar!

Categorie:

Beschrijving

Deze herfstvakantie is er een fantastisch hockeykamp (3 dagen) op GMHC in Gouda (Zuid-Holland) van Hockeykampen.nl. Wij organiseren dit kamp in samenwerking met Nationale Sportkampen.

Dat wil je niet missen!

Meld je aan voor het kamp en krijg een gratis hockeystick! Bekijk de actievoorwaarden via deze link.

Met een gaaf oranje thema, leerzame oefeningen en de leukste begeleiders van Nederland wordt het een hockeykamp dat je nooit zal vergeten.

Voor wie is het Hockeykamp op GMHC?
Het kamp is voor de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar oud. Of je veel ervaring hebt maakt niet uit. We delen in op niveau, zodat je altijd veel zal leren. Zelfs als je gaat beginnen of als je net bent begonnen is dit dus een geschikt kamp. Als je al langer hockeyt, word je in een betere groep geplaatst. De oefeningen richten zich met name op individuele technieken, waardoor je merkt dat je echt beter wordt!

Datum van het herfstkamp in Gouda
De Hockeykampen.nl worden georganiseerd in de herfst van 18 t/m 20 oktober 2021. Het is een driedaags kamp zonder overnachtingen. Je slaapt dus lekker thuis. De prijs van het kamp is 199 euro. Eten, drinken en tussendoortjes zijn daar allemaal bij inbegrepen. Als je vroeg beslist, dan krijg je een vroegboekkorting.

Programma Hockeykamp Gouda
We beginnen op de eerste dag van het kamp om 9.30 uur met het openingspraatje. Je kan al vanaf 9 uur gebracht worden. Als het niet anders kan, dan mag je ook vanaf 8.30 uur komen, maar dan is het handig dat je het ons even van tevoren laat weten per mail of telefoon.

Na de opening zorgen we ervoor dat we elkaar allemaal leren kennen. We gaan dan zo snel mogelijk het veld op, want we zijn er natuurlijk om lekker veel te hockeyen en een nog betere hockeyer te worden!

De hockeyoefeningen duren 20 minuten en zijn gefocust op basistechnieken, die we uitbouwen naar wedstrijdsituatieve vormen. De basis van het programma is dat je veel balcontacten hebt en goed aan je techniek werkt in uitdagende en leuke oefenvormen. Zo zal je merken dat je echt beter wordt!

Rond 12.45 uur is het lunchpauze. Hier krijg je een gezonde lunch, met wat drinken. Ook zal er een keer een snack zijn. In de ochtend hebben we 2 kortere pauzes met drinken en een tussendoortje, net als in de middag. Tijdens de pauzes gaan we lekker ontspannen, maar doen we ook leuke spelletjes en een gave Oranje-kampcompetitie!

In de middag doen we naast hockey ook leuke andere activiteiten, zoals spelen op het luchtkussen en andere sporten. Het wordt gaaf!

Om 16.30 uur is de kampdag weer afgelopen en kan je tot 17 uur opgehaald worden. Wordt het wat later? Geen probleem, maar laat het de coördinator van het hockeykamp even weten.

De andere 2 dagen zien er ongeveer hetzelfde uit. Je krijgt in 1 van deze 3 hockeydagen een clinic van een tophockeyspeler. We proberen natuurlijk hier een (jeugd)international voor beschikbaar te vinden, maar dat hangt af van hun drukke trainingsschema’s.

De laatste dag wordt een spectaculaire afsluiting van een onvergetelijk vakantiekamp in Gouda! Het is dan Samen in Oranje Dag! Je ouders zijn vanaf 15.45 uur uitgenodigd voor de Hockeyshow, waarin jij zal laten zien wat je allemaal hebt geleerd.

We zullen je bij je vriendjes en vriendinnetjes gaan indelen, als je dat wil. Daarnaast kijken we naar je leeftijd en niveau, zodat je zoveel mogelijk leert. Want beter worden met hockeyen, dat is natuurlijk wel de bedoeling! Na aanmelding sturen we je de factuur, welke een aantal weken voor het kamp voldaan moet worden.

Op de hoogte blijven… 
Tijdens en na het kamp posten we de leukste foto’s op Facebook. Blijf op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenis tijdens het kamp via onze facebookpagina.

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

Vakantieperiode

Soort kamp