fbpx
Early Bird!

Clinicdagen Schaerweijde

225,00 160,00

Categorie:

Beschrijving

Doe mee met 3 clinicdagen op Schaerweijde!

Er zijn 3 dagen in de kerstvakantie waarop je kan meedoen aan drie fantastische hockeyclinics op Schaerweijde. Deze hockeyclinicdagen zijn gericht op gespecialiseerde thema’s, waardoor je iedere dag een betere en completere hockeyer zal worden. Als je aan alle drie de clinicdagen meedoet, dan kan dit voor een speciale prijs! De Clinicdagen worden in samenwerking met Nationale Sportkampen georganiseerd.

Welke clinicdagen zijn er deze kerstvakantie op het complex van Schaerweijde?

Clinicdag Scoren

Een doelpunt scoren. Juichend ren je naar je teamgenoten en bedank je degene die je de voorzet gaf. Het is voor veel hockeyers het fijnste gevoel dat er bestaat. Wij gaan de hele dag scoren en gebruiken daarbij verschillende technieken en oefenen deze in verschillende spelsituaties. Tof toch? Maar deze dag is meer dan scoren alleen. Want wat doe je als je er niet uitkomt? Inderdaad: een strafcorner of vrije slag halen, uit het duel draaien en overspelen. En aan een mooi doelpunt gaat een mooie aanval vooraf…

Clinicdag Duels

Passeren, wegdraaien, rendement halen en verdedigen. Je krijgt veel individueel tactische aanwijizingen en we oefenen op je techniek. Zet jij de volgende wedstrijd al je tegenstanders op het verkeerde been? En doorzie jij de trucjes van de tegenstander?

Clinicdag 3D-technieken

Lift, scoop en stuiter er op los op de hockeydag waar alles door de lucht gaat. 3D-techniek, een goede hockeyer kan niet meer zonder. We hebben hele uitdagende oefeningen bedacht om van jou een hockeypiloot te maken. Vlieg met je bal door de oefeningen en laat je teamgenoten versteld staan van de trics die jij leer door de lucht.

Op alle clinicdagen komen diverse topspelers en toptrainers clinics geven. Super tof natuurlijk!

Voor wie zijn de Clinicdagen op Schaerweijde?
De clinicdagen zijn voor iedereen binnen de leeftijd van 6 t/m 16 jaar oud. Iedereen van elk niveau is welkom, of je nou net begint of dat je al jaren ervaring hebt, het worden in elk geval een geslaagde dagen. Natuurlijk wordt je ingedeeld met andere deelnemers van jouw eigen leeftijd en niveau! Het programma zal bestaan uit gevarieerde trainingen, waar onder andere wedstrijdgerichte oefeningen in voorkomen en individuele technieken. Je zult aan het einde van de clinicdagen merken dat je echt beter bent geworden. Hierdoor start jij de tweede seizoenshelft met een voorsprong op jouw teamgenootjes!

Groepsindeling

De groepjes zijn tussen de 8 en 12 hockeyers groot. Ieder groepje heeft een eigen begeleider en deze wordt ondersteunt door de coördinator en veldcoördinator. We zorgen ervoor dat je veel individuele aandacht krijgt, zodat je veel tips krijgt! Samen met de leuke en ervaren begeleiders worden het supergave clinicdagen vol hockey, hockey en hockey. Er wordt getraind in blokken van 15 minuten, waardoor je veel oefeningen kan doen. Zo leer je extra veel!
Tijdens deze dag worden clinics gegeven door topspelers. Hou de site in de gaten wie dit zijn. Deze ultieme hockeydag met hockeyclinics is van 9.30 tot 16.30 uur. Je kan vanaf 9 uur gebracht worden. Eerder brengen en later halen mag ook, maar laat het ons dan even weten. Lunch, tussendoortjes en drinken zijn inbegrepen.

Samen aanmelden voor de Clinicdagen op Schaerweijde?
Wil jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes in het groepje? Geef dit aan, dan delen wij jullie samen in. Verder zal er gekeken worden naar leeftijd en niveau, zodat je het optimale uit jezelf kan halen en je zo groot mogelijke sprongen vooruit gaat maken. Want beter worden in hockey, wie wil dat nou niet?

Wil jij niets missen?
Tijdens en na het kamp posten we de leukste foto’s op Facebook. Blijf van tevoren op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenis tijdens het kamp via onze Facebookpagina en Instagramaccount.

Vragen?
Nog niet alles duidelijk? Stel je vraag door een mail te sturen naar info@hockeykampen.nl.

Deelnemen op een andere locatie?
Hockeykampen.nl organiseert niet alleen kampen/clinicdagen op Schaerweijde. Bekijk hier ons volledige aanbod.

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

Vakantieperiode

Soort kamp

Datum