fbpx
Early Bird!

Clinicdag 3D-technieken GMHC Gouda

75,00 55,00

Categorie:

Beschrijving

HOCKEYCLINIC – Clinicdag 3D-technieken

Liften, stuiteren en richtingsveranderingen. Sinds de ontwikkeling van de watervelden is hockey leuker, sneller, maar vooral moeilijker geworden. Hoog tijd om je te focussen op de nieuwste technieken van het hockey, die niet meer alleen over de grond gaan, maar voornamelijk door de lucht. Op deze bijzondere clinicdag ga jij je specialiseren op 3D-technieken onder leiding van de beste 3D-specialisten van Nederland. Zo behandelen we onder andere de vetste passeertrucs, hoge aannames, scoren vanuit de heup en passing door de lucht!

De groepjes zijn tussen de 8 en 12 kinderen groot. Ieder groepje heeft een eigen begeleider en deze wordt ondersteunt door de coordinator en veldcoordinator. We zorgen ervoor dat je veel individuele aandacht krijgt, zodat je veel tips krijgt! Samen met de leuke en ervaren begeleiders wordt het een supergave clinicdag. Er wordt getraind in blokken van 15 minuten, waardoor je veel oefeningen kan doen.

Deze dagclinic is één van de drie dagclinics waar jij aan mee kan doen. De clinics worden gegeven door de beste spelers van Nederland op hun positie. Houd onze website, Facebook en Instagram in de gaten wie deze Toppers zijn.

Deze ultieme hockeydag is van 9.30 tot 16.30 uur. Je kan vanaf 09.00 uur gebracht en tot 17.00 uur opgehaald worden. Mocht je nog eerder komen, laat het dan even vantevoren weten. Wij zijn vanaf 08.00 uur op de vereniging. Lunch, tussendoortjes en drinken zijn inbegrepen.

Voor wie zijn de Clinicdagen op GMHC Gouda?
De clinicdagen zijn voor iedereen binnen de leeftijd van 6 t/m 16 jaar oud. Iedereen van elk niveau is welkom, of je nou net begint of dat je al jaren ervaring hebt, het worden in elk geval een geslaagde dagen. Natuurlijk wordt je ingedeeld met andere deelnemers van jouw eigen leeftijd en niveau! Het programma zal bestaan uit gevarieerde trainingen, waar onder andere wedstrijdgerichte oefeningen in voorkomen en individuele technieken. Je zult aan het einde van de clinicdagen merken dat je echt beter bent geworden. Hierdoor start jij de tweede seizoenshelft met een voorsprong op jouw teamgenootjes!

Groepsindeling

De groepjes zijn tussen de 8 en 12 hockeyers groot. Ieder groepje heeft een eigen begeleider en deze wordt ondersteunt door de coördinator en veldcoördinator. We zorgen ervoor dat je veel individuele aandacht krijgt, zodat je veel tips krijgt! Samen met de leuke en ervaren begeleiders worden het supergave clinicdagen vol hockey, hockey en hockey. Er wordt getraind in blokken van 15 minuten, waardoor je veel oefeningen kan doen. Zo leer je extra veel!

Samen aanmelden voor de Clinicdagen op GMHC Gouda
Wil jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes in het groepje? Geef dit aan, dan delen wij jullie samen in. Verder zal er gekeken worden naar leeftijd en niveau, zodat je het optimale uit jezelf kan halen en je zo groot mogelijke sprongen vooruit gaat maken. Want beter worden in hockey, wie wil dat nou niet?

Wil jij niets missen?
Tijdens en na het kamp posten we de leukste foto’s op Facebook. Blijf van tevoren op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenis tijdens het kamp via onze Facebookpagina en Instagramaccount.

Vragen?
Nog niet alles duidelijk? Stel je vraag door een mail te sturen naar info@hockeykampen.nl.

Deelnemen op een andere locatie?
Hockeykampen.nl organiseert niet alleen kampen/clinicdagen op GMHC Gouda. Bekijk hier ons volledige aanbod.

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

Vakantieperiode

Soort kamp

Datum