Gratis stick bij een hockeykamp in de zomervakantie

Gratis hockeystick bij aanmelding voor een hockeykamp in de zomervakantie!

Wij zijn super, super trots, want we hebben een fantastische deal kunnen sluiten voor onze deelnemers. In 2022 krijg jij een gratis hockeystick bij aanmelding voor een hockeykamp in de zomervakantie! Deze actie geldt tijdens alle kampen in de zomervakantie.

Hoe werkt het?

Kies het hockeykamp waar jij naar toe wilt gaan dit jaar op deze pagina. Meld je aan en geef aan welke maat stick jij wilt. Wij zullen zorgen dat een stick in de door jouw gekozen maat klaar ligt op het kamp. De aanmeldingen die voor de woensdag voor aanvang van het kamp bij ons binnen zijn, ontvangen de stick op de eerste kampdag. Meld jij je aan op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag? Wij proberen jouw stick zo snel mogelijk na te leveren. Wanneer wij een stick moeten opsturen, worden er verzendkosten in rekening gebracht.

Als je wil hockeyen wil je natuurlijk een goede en mooie stick hebben. Dat dachten wij ook! Dankzij onze partner Indian Maharadja profiteer jij bij aanmelding voor een hockeykamp van drie dagen! Want alle inschrijvingen krijgen een gratis hockeystick t.w.v. maximaal €170,-. De waarde is afhankelijk van de maat en de samenstelling van de stick. BELANGRIJK: op=op, er is een beperkte voorraad.

Er zijn verschillende maten sticks waar je uit kan kiezen: 30″, 32″, 34″, 35″ en 36,5″ (voor een stick in maat 36,5″ wordt een bijbetaling van €12,50 gevraagd). Er is een beperkte voorraad, dus zorg dat je er snel bij bent.

Wil je geen gebruik maken van de stickactie? Stuur ons dan een mailtje en krijg €20,00 korting op jouw kamp.

Kies je kamp

Ontdek alles over de hockeykampen op deze overzichtspagina van alle de leukste hockeykampen van Nederland.

Voorwaarden Stickactie Indian Maharadja

– Gratis bij alle hockeykampen in de zomervakantie.
– Bij een stick maat 36,5″ (adult) wordt er een bijdrage van €12,50 gevraagd
– 2 maanden garantie vanaf de eerste dag van het kamp (geen geld terug, wel een andere stick, geen garantie op het grip)
– 1 stick per deelnemer per kamp
– Niet in combinatie met vroegboekkorting of andere kortingen
– Actie loopt de gehele zomer, maar er is beperkte voorraad sticks. Snelle aanmelders hebben dus meer kans
– De stick bestaat uit composiet, soms met percentage carbon (junior) en minimaal 20% carbon (senioren maat 36,5″)
– Stick is niet in te ruilen voor geld
– Stick kan niet worden omgewisseld
– Heb jij je kamp geboekt voor het ingaan van de stickactie en wil je hier wel gebruik van maken? Stuur een mailtje naar info@hockeykampen.nl
– Heb je een annuleringsverzekering afgesloten? Dan mag je bij annulering kiezen om de stick te ontvangen tegen een gereduceerd tarief, of kosteloos annuleren tot twee weken voor aanvang van het kamp. Hierna wordt het gereduceerde tarief wel in rekening gebracht.
volg deze link en kies een kamp

Hoe selecteer ik mijn stick en wanneer krijg ik deze?

Selecteer op het aanmeldformulier bij de maat van de stick. Wij zullen zorgen dat jij tijdens het kamp de stick in de door jouw opgegeven maat ontvangt. De aanmeldingen die voor de woensdag voor aanvang van het kamp bij ons binnen zijn, ontvangen de stick op de eerste kampdag. Meld jij je aan op donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag? Wij proberen jouw stick zo snel mogelijk na te leveren. Wanneer wij een stick moeten opsturen, worden er verzendkosten in rekening gebracht.

Specificaties van The Indian Maharadja sticks

Materiaal: De stick bevat uit composiet met soms een percentage carbon (junior) en minimaal 20% carbon (36,5″)
Ondergrond: veld
Maatrange: 30″, 32″, 34″, 35″ en 36,5″ (bijbetaling bij 36,5″ van €12,50)
volg deze link en kies een kamp