Daginformatie Oranjedag VMHC Pollux

Op donderdag 30 mei gaan we er een geweldig feest van maken op VMHC Pollux! Op deze pagina vind je alle informatie over de Oranjedag. Heb je toch nog vragen? Wij zijn via de mail en telefoon bereikbaar om alle vragen te beantwoorden.

Locatie, dagen en tijden

De Oranjedag op VMHC Pollux vindt plaats op donderdag 30 mei 2019 en begint om 10:30 uur en is om 16:30 uur weer afgelopen. Je ouders kunnen je vanaf 10:00 uur brengen en tot 17.00 uur ophalen. Eerder brengen of later ophalen is geen enkel probleem! Laat dit van te voren per mail even aan ons weten. Mag je alleen naar huis van je ouders? Laat dit dan per mail aan ons weten zodat wij de coördinator kunnen informeren.

Hierboven kan via de kaart van Google Maps de locatie van de hockeyclub worden gevonden en een eventuele routebeschrijving worden ingevoerd.

Thema: Oranje Magic

Tijdens de Oranjedag op VMHC Pollux trappen wij het kampseizoen af met een waanzinnige dag vol hockey. Het thema van de Oranjedag op VMHC Pollux is: Orange Magic! Tijdens de Oranjedag ga jij ervaren hoe het is om in oranje te spelen. Naast technische trainingen gaan we ook op zoek naar de mooiste speciale hockey skills in onze skill challenge! Coole trucjes waar onze begeleiding al hard op aan het trainen is, zodat ze die aan jullie kunnen leren. Ook komen er Hoofdklassespelers een clinic geven! Tijdens de Oranjedag gaan we hockeyen, nog meer hockeyen en nog heel veel meer hockeyen.

De dag wordt afgesloten met de Magische Hockeyshow waarin jij kan laten zien aan jouw fans (ouders, familie, vrienden en wie je maar wil uitnodigen), wat je allemaal hebt geleerd tijdens de Oranjedag. Iedereen is welkom vanaf 15.45 uur om de show vanaf 16.00 uur te kunnen zien!

Kom naar de Oranjedag op VMHC Pollux in jouw oranje outfit. De actie van het gratis kampshirt geldt niet op de Oranjedag op VMHC Pollux maar alleen op driedaagse zomerkampen.

Eten & drinken

De gezonde lunch, drinken en tussendoortjes worden verzorgd door Hockeykampen.nl. Wij proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie waar wij rekening mee moeten houden, neem dan even contact met ons op. Na de lunchpauze en aan het einde van de dag is er een mogelijkheid om zelf wat te kopen bij de bar of uit het automaat (mits deze mogelijkheid bestaat op de vereniging).

Wat neem je mee?

  • Je eigen hockeystick en hockeykleding. Wij raden het gebruik van gebitsbeschermer zeer sterk aan. Scheenbeschermers zijn verplicht!
  • Bidon/drinkfles is erg handig, zodat je tussen de oefeningen kan drinken.
  • Een regenjas en -broek (ook wanneer het niet regent).
  • Een extra setje schone kleding.
  • Zonnebrand

Als je waardevolle spullen meeneemt, is dit op eigen risico. Hockeykampen.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.

Vrienden en teamgenoten opgeven?

Veel hockey, een magisch mooi thema en een grote eindshow. Beter gaat het niet worden! Er zijn nog plekken beschikbaar voor de Oranjedag, dus teamgenoten/vriendjes kunnen zich nog steeds inschrijven via deze pagina.

Wij hebben er ongelooflijk super veel zin in en hopen jij ook! Het wordt een waanzinnige dag… Kan je niet wachten en wil je altijd op de hoogte blijven van de voorbereidingen en het laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Zo mis jij helemaal niks!

Let op!!

Speciaal voor de Deelnemers

– 15% korting op Hockeygear
Door aan de Oranjedag mee te doen ga je goed voorbereidt naar jouw volgende training en wedstrijd. Om je gear helemaal op orde te hebben, hebben we een fantastische deal voor je geregeld. Bij onze partner www.hockey-id.nl krijg je met de code: hockeykampen.nl 10% (extra) korting op aankopen uit de shop en met de code: indian15 krijg je zelfs 15% extra korting op Indian Maharadja gear uit de beste webwinkel voor hockeyers.

Contactgegevens

Email: info@hockeykampen.nl
Telefoonnummer: 035 – 538 82 33 (9.30 – 17.00 uur)