Bekijk de zaalhockey preview!
Zaalhockeykampen
In 2017 en 2018 zal Hockeykampen.nl weer verschillende zaalhockeykampen en een zaalhockeyclinic organiseren door heel Nederland. Houd de website, Facebook en Instagram in de gaten, zo ben je altijd op de hoogte! Alle kampen zijn voor kinderen van 8 t/m 17 jaar, behalve de clinicdag in Zwolle, die voor kinderen van 8 t/m 16 jaar is.
Zaalhockeykamp en Zaalhockeyclinic
Het zaalhockeyseizoen is kort, maar op het zaalhockeykamp kun je je energie kwijt en kun je ook zo veel mogelijk genieten. We oefenen veel techniek en individuele tactiek, waardoor je grote stappen zal maken.

Zaalhockey is een sport waarbij veel techniek en inzicht nodig is. Hier krijg je veel leuke oefeningen, speel je veel wedstrijdjes en krijg je tips van de beste zaalhockeyers van Nederland! Samen met de enthousiaste begeleiders zal jij het nieuwe jaar inluiden met een geweldig zaalhockeykamp! Je wordt op je eigen niveau ingedeeld voor maximaal hockeyplezier. Het kamp duurt van 9.30 tot 16.30 uur. Aanmelden...

Zaalhockeykalender
Zaalhockeykampen door heel Nederland

1-daags
Zwolle, WRZV-hal, 27 december 2017

2-daags
Zeist, Schaerweijde, 27-28 december 2017
Heerenveen, Sportstad, 28-29 december 2017
Den Haag, De Blinkerd, 2-3 januari 2018
Laren, De Biezem, 2-3 januari 2018
Eindhoven, Sporthal Tivoli, 2-3 januari 2018
Amersfoort, Sporthal Icoon, 4-5 januari 2018

De unieke zaalhockey clinicdag in Zwolle is nu in plaats van €79 slechts €49! Dit wil je niet missen. Meld je hier gelijk aan!

Zaalhockeykeeperskamp
Zaalhockey is de ideale sport voor een fanatieke hockeykeeper. Het spel golft op en neer, je moet ieder moment klaar staan en het coachen is in de zaal nog belangrijker dan buiten op het veld. Maar keepen in de zaal vraagt ook veel techniek en oefening. Daarom zijn er speciaal voor de hockeykeepers die beter willen worden Zaalkeeperskampen in de kerstvakantie. Hier kan jij je energie helemaal kwijt. We oefenen veel techniek en zaalhockeysituaties voor je doel, waardoor je grote stappen zal maken. Het belooft weer geweldig te worden!

We werken in kleine groepjes van 3 à 4 keepers. Je krijgt een keer een keepersclinic van een echte zaaltopper. Zo gaan we er samen met jou voor zorgen dat je een nog betere keeper wordt. Uiteraard doe je ook mee met de oefeningen waarbij een topspeler of topcoach langskomt bij het zaalhockeykamp, dat zich tegelijk afspeelt. Kortom: een super leuk en leerzaam zaalkeeperskamp!

De zaahockeykampen voor keepers worden gehouden in:
Zeist, Schaerweijde, 27-28 december 2017
Laren, De Biezem, 2-3 januari 2018
Zet bij je aanmeldformulier dat het gaat om het keeperskamp. Let op: er is beperkte ruimte, dus wees er snel bij!

Je wordt op je eigen niveau ingedeeld voor maximaal hockeyplezier. Je moet je eigen keeperspak meenemen naar het keeperskamp. Het zaalkeeperskamp is van 9.30 tot 16.30 uur. Aanmelden...

Hockeykampen.nl bestaat 5 jaar: Dat wil je niet missen!