16jul

kampinformatie Hockey en Beachkamp Bloemendaal

Hockey- en beachkamp

Op deze pagina vind je alle informatie over jouw Hockey- en Beachkamp dezezomervakantie!

Pak je zonnebril, zonnebrand, zwemkleding en hockeystick want dit mag absoluut niet ontbreken tijdens het Hockey- en Beachkamp op HBS Bloemendaal. Jij gaat een waanzinnig kamp beleven die jouw zomervakantie beter maakt dan ooit!

Het kamp start maandag 13 augustus om 9:30. Tussen 9:00-9:30 kunnen je ouders je brengen en kennismaken met de coördinator en de begeleiders van het kamp. Om 9:30 zal de coördinator een aantal belangrijke afspraken vertellen. Dan is het tijd om afscheid te nemen van je ouders waarna jij vier fantastische dagen gaat beleven.

Na de kennismaking zullen we meteen gaan hockeyen. Want hockeyen, dat doen we het liefst! We hebben een uitdagend en veelzijdig programma geschreven, dus je zal ook echt beter worden. Dit doen we tot ongeveer half vijf, waarna we aan het avondprogramma beginnen, dat helemaal in het teken zal staan van de beach. Lekker ontspannen in een hangmat of op de fatboys met een heerlijke cocktail (natuurlijk alcoholvrij)! Dat mag ook wel na zoveel inspanning. Ook doen we veel leuke avondactiviteiten en gaan we een keer met z’n allen naar het strand. Speciaal voor jou hebben we de beste coördinatoren en begeleiders geselecteerd en klaargestoomd om er een fantastisch kamp van te maken.

Op donderdag 16 augustus om 16:30 is het kamp weer afgelopen. Het kamp wordt afgesloten met een eindshow. Tijdens deze eindshow mag jij laten zien wat je tijdens het kamp allemaal hebt geleerd! Je ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en wie nog meer willen komen zijn van harte welkom vanaf 15:45. Om 16:00 gaat de eindshow van start.

Tijdens het Hockey- en Beachkamp slapen we in stoere legertenten op het complex. Heel erg knus en gezellig en ideaal want ‘s ochtends kan je zo je bed uitrollen het hockeyveld op en in de avond zijn er te gekke activiteiten rondom de velden, dat wil je niet missen!

Het adres van HBS Bloemendaal is: Bergweg, 2061 KB Bloemendaal.

Hockey en strand
Hockeykamp op het strand
Beachkamp

Wat neem je mee:

Overnachten

 • Luchtbed/matje, onderlaken, kussen en slaapzak
 • Pyjama, toiletspullen, handdoeken en slippers
 • Zwemkleding en badhanddoek
 • Een extra setje schone kleding (dagelijks)
 • Petje voor zon, zonnebrandcrème, aftersun & regenkleding
 • Neem voor het avondprogramma extra (warme)kleding mee die vies mag worden!
 • Neem leuke beachkleding en -accessoires mee
 • Pas van zorgverzekeraar / bewijs van inschrijving
 • Zaklamp

Hockeykamp

 • Je eigen hockeystick en hockeykleding. Wij raden het gebruik van gebitsbeschermer zeer sterk aan. Scheenbeschermers zijn verplicht!
 • Bidon/drinkfles is erg handig, zodat je tussen de oefeningen kan drinken
 • Een regenjas (dagelijks, ook wanneer het niet regent)
 • Een extra setje schone kleding (dagelijks)

Als je waardevolle spullen meeneemt is dit op eigen risico. Hockeykampen.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.

Eten en drinken
Het ontbijt, de gezonde lunch, avondeten, drinken, fruit en tussendoortjes etc. worden verzorgd door Hockeykampen.nl. We proberen altijd goed rekening te houden met allergieën. Heb jij een allergie of dieet waar we rekening mee moeten houden, neem dan even contact met ons op. Na de lunchpauze en aan het einde van de dag is er een mogelijkheid om zelf wat te kopen bij de bar of uit het automaat.

Contact

Als je ouders voor of tijdens het kamp vragen voor ons hebben, kunnen zij met ons contact opnemen via onderstaande contactgegevens.

Hockeykampen.nl

info@hockeykampen.nl
035-538 8233
www.hockeykampen.nl

Vrienden en teamgenoten opgeven
Wat is er nou leuker dan hockeyen met je vriendjes of vriendinnetjes? Aanmelden voor het kamp kan nog steeds via de website! Wil je bij een vriendje of vriendinnetje in de groep? Laat dit uiterlijk één week voor aanvang van het kamp aan ons weten.

Wij zijn al druk met alle voorbereidingen en hebben er al onwijs veel zin in want het belooft weer een super gaaf, leuk en leerzaam kamp te worden!

Tot op het kamp!