17apr

Daginformatie Oranjedag 2018 – Pollux in Vlaardingen

Daginformatie Oranjedag 2018 – Pollux in Vlaardingen

 

Beste deelnemer,

WOEHAAA! Bijna is het zover. En wat zijn er veel inschrijvingen! De nu al legendarische Oranjedag is ready to start! De oranje slingers hangen uit, het Oranjegevoel is klaar om te ontbranden en de begeleiders staan te popelen. Jij bent op 4 mei onze oranjetopper, die veel gaat leren en heel veel plezier gaat maken. In deze kampbrief vind je alle informatie over de oranjedag op Pollux in Vlaardingen. Heb je toch nog vragen? Aarzel niet ons te bellen of mailen.

Belangrijke tijden
De oranjedag op Pollux op 4 mei 2018 is van 10:30 tot 16.30 uur. Je kan een half uur eerder worden gebracht en een half uur later worden opgehaald. Mag je alleen naar huis van je ouders? Laat dit dan even op een briefje schrijven. Ook eerder gebracht of later gehaald worden is mogelijk als dit beter uitkomt. Laat dit wel even van te voren weten aan de coördinator.

  • vanaf 10:00 uur inloop op VMHC Pollux
  • 10.30 uur start programma met gave demo
  • 15.45 uur start de oranjeshow, ouders zijn welkom
  • 16.30 uur, afsluiting

 

Het hockeyprogramma
Beter worden door leuke oefeningen en uitdagende technieken, daar draait het om. Dat en heel veel lol maken. Wij hebben het beste van alle kampen bij elkaar gebracht voor deze dag vol uitdaging en plezier. #WeLoveHockey

Clinic van 2 internationals
De eerste topper voor de Oranjedag is Mila Muyselaar ! Zij is Wereld- en Europees kampioen zaalhockey en is aanvoerster van het Nederlandse Dames zaalteam. Zij wordt gezien als de koningin van de dribbels en die techniek wil zij maar al te graag met jullie delen !!

De tweede topper die naar de Oranjedag komt is Thijs van Dam! Thijs is met zijn jonge leeftijd een groot talent in de Heren Hoofdklasse, waar hij uitkomt als spits voor HC Rotterdam. Met Jong-Oranje is Thijs afgelopen zomer Europees kampioen geworden! Tegenwoordig is Thijs alweer 16-voudig International in het grote Oranje. Een geweldige prestatie op zijn jonge leeftijd.

De magische eindshow
Aan het einde van de dag sta jij in de schijnwerpers. Je ouders zijn dan vanaf 15:45 uur welkom, want dan begint de magische eindshow. Hierin ben jij de oranje-ster, aangemoedigd door het publiek, die zal schitteren.

Eten & drinken
Alles is voor jou geregeld: de gezonde lunch, tussendoortjes en de drinkpauzes. Mocht de bar open zijn, mogen de kinderen ook zelf iets kopen aan het einde van de dag (of de bar open is, hangt af van de vereniging). Ben je ergens allergisch voor wat nog niet is doorgegeven? Laat het ons snel weten.
Wat neem je mee?
• Eigen hockeystick, – schoenen en -kleding. Wij raden het gebruik van een gebitsbeschermer zeer sterk aan. Scheenbeschermers zijn verplicht!
• Bidon/drinkfles is erg handig, zodat je tijdens de oefeningen makkelijk ook kan drinken.
• Een regenjas (ook als het niet regent, je weet maar nooit).
• Zonnebrandcrème.
Als je waardevolle spullen meeneemt, is dit op eigen risico. Hockeykampen.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.

Vrienden en teamgenoten opgeven?
Veel hockey, een magisch mooi thema en een grote eindshow. Beter gaat het niet worden! Er zijn nog plekken beschikbaar op de oranjedag, maar dat zijn er nog maar een paar, dus teamgenoten/vriendjes kunnen zich nog steeds inschrijven via deze pagina.

Wij hebben er ongelooflijk super veel zin in en hopen jij ook! Het wordt een geweldig dag… Kan je niet wachten en wil je altijd op de hoogte blijven van de voorbereidingen en het laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Zo mis jij helemaal niks!

Contactgegevens

Email: info@hockeykampen.nl
Telefoonnummer: 035 – 538 82 33 (9.30 – 17.00 uur)

 

HOCKEYKAMPEN.NL – DIT WIL JE NIET MISSEN!