hockeykamp
17apr

Kampbrief Hockeykamp DES – Kaatsheuvel

Beste deelnemer,

De meivakantie gaat alweer bijna beginnen! De oranje slingers hangen uit, het Oranjegevoel is klaar om te ontbranden en de begeleiders kunnen niet wachten om er 3 super gave dagen van te maken samen met jou! Jij bent 3 dagen onze oranjetopper, die veel gaat leren en heel veel plezier gaat maken. In deze kampbrief vind je alle informatie over het hockeykamp in Kaatsheuvel. Heb je toch nog vragen? Aarzel niet ons te bellen of mailen.

Locatie, dagen en tijden

We gaan bijna beginnen!

Het hockeykamp op DES Kaatsheuvel van 30 april t/m 2 mei 2018 is elke dag van 9.30 tot 16.30 uur. Je kan een half uur eerder worden gebracht en een half uur later worden opgehaald. Mag je alleen naar huis van je ouders? Laat dit dan even op een briefje schrijven. Ook eerder gebracht of later gehaald worden is mogelijk als dit beter uitkomt. Laat dit wel even van te voren weten aan de coördinator.

Het hockeykamp
Beter worden door leuke oefeningen en uitdagende technieken, daar draait het om. Dat en heel veel lol maken. Op dit hockeykamp wordt ’s ochtends en ’s middags gehockeyd. Ook komt er een topspeler langs om een super toffe hockeyclinic te geven! Gaaf hè?! Naast hockeyen doen we veel andere leuke activiteiten, zoals waterspelletjes, spelen op de luchtkussens en thema-activiteiten. We gaan er drie fantastische dagen van maken!

Thema: Oranje Magic
Deze week gaan we vol voor de magic. Magic op het veld en magic met elkaar. Jawel: Oranje Magic. Naast technische trainingen gaan we ook op zoek naar de mooiste speciale hockey skills in onze skill challenge! Coole trucjes waar onze begeleiding al hard op aan het trainen is, zodat ze die aan jullie kunnen leren. Ook komt niemand minder dan Mila Muyselaar een clinic geven.

Clinic van een wereldkampioen
Mila is een jong oranje ster die we zeker in het grote Nederlandse elftal zullen zien. Zij is al wereldkampioen zaal en wereldkampioen met Jong Oranje. DAT WORDT GAAAAF! Zij is er op dinsdagmiddag.

De dag wordt afgesloten met de Magische Hockeyshow waarin jij kan laten zien aan ouders, familie, vrienden en wie je maar wil uitnodigen, wat je allemaal hebt geleerd op het kamp. Iedereen is dan welkom vanaf 15.45 uur om de show vanaf 16.00 uur te kunnen zien!

De magische eindshow
Op de laatste dag sta jij in de schijnwerpers. Je ouders zijn dan vanaf 15.45 uur welkom, want om 16.00 uur begint de magische eindshow. Hierin ben jij de oranje-ster, aangemoedigd door het publiek, die zal schitteren door alle technieken en trucjes te showen die je dit kamp hebt geleerd.

Eten & drinken
Alles is voor jou geregeld: de gezonde lunch, tussendoortjes en de drinkpauzes. Mocht de bar open zijn, mogen de kinderen ook zelf iets kopen aan het einde van de dag (of de bar open is, hangt af van de vereniging). Ben je ergens allergisch voor wat nog niet is doorgegeven? Laat het ons snel weten.
Wat neem je mee?
• Eigen hockeystick, – schoenen en -kleding. Wij raden het gebruik van een gebitsbeschermer zeer sterk aan. Scheenbeschermers zijn verplicht!
• Bidon/drinkfles is erg handig, zodat je tijdens de oefeningen makkelijk ook kan drinken.
• Een regenjas (dagelijks, ook als het niet regent, je weet maar nooit).
• Zwemkleding, handdoek en droge spullen voor het waterspel of omkleden na onverhoopte regen
• Zonnebrandcrème.
Als je waardevolle spullen meeneemt, is dit op eigen risico. Hockeykampen.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele diefstal of verlies.

Vrienden en teamgenoten opgeven?
Veel hockey, een magisch mooi thema en een grote eindshow. Beter gaat het niet worden! Er zijn nog plekken beschikbaar op het kamp, dus teamgenoten/vriendjes kunnen zich nog steeds inschrijven via deze pagina.

Wij hebben er ongelooflijk super veel zin in en hopen jij ook! Het worden drie geweldige dagen… Kan je niet wachten en wil je altijd op de hoogte blijven van de voorbereidingen en het laatste nieuws? Volg ons dan op Facebook en Instagram. Zo mis jij helemaal niks!

Contactgegevens

Email: info@hockeykampen.nl
Telefoonnummer: 035 – 538 82 33 (9.30 – 17.00 uur)

 

HOCKEYKAMPEN.NL – DIT WIL JE NIET MISSEN!