fbpx
Early Bird!

Zaalhockeydag Schaerweijde

79,00 49,00

Er zijn nog plekken beschikbaar!

Kampdatum: 19-10-2019 - 19-10-2019
Categorieën: ,

Beschrijving

Deze herfstvakantie komen we terug! Dit keer reizen we af naar Schaerweijde in  Zeistvoor een geweldige Hockeydag: Zaalhockey!! Het wordt een dag vol plezier, leren, heel veel zaalhockey en nog meer oranje..

Datum van de Hockeydag
De zaalhockeydag, die boordevol supergave hockeyclinics en hockeyoefeningen zit, vindt plaats in je herfstvakantie. Het is zaterdag 19 oktober 2019. Het is een hockeydag, dus een 1-daags evenement. Dit keer gaan we naar Zeist, en het wordt weer fantastisch!

De prijs van de hockeydag is nu slechts 49 euro! Lunch, drinken en tussendoortjes zijn daar allemaal bij inbegrepen.

Programma clinicdag Hockeykampen.nl
Je kan vanaf 9.00 uur gebracht worden, maar we beginnen om 9:30 uur met een spectaculaire opening van de Zaalhockeydag. OMila Muyselaar (wereldkampioene zaal) zaal een demo geven. Hoe tof is dat? Onze heldin in actie!

Na deze onvergetelijke opening zorgen we ervoor dat we elkaar allemaal leren kennen. We doen op in de zaal, want de hele dag staat in het teken van hockey, hockey, hockey! We doen toffe oefeningen, want we zijn er natuurlijk om een nog betere hockeyer te worden…

…en om een hele leuke dag te hebben. Daarom hebben we diverse pauze-spellen. Je zal je geen moment vervelen! De hockeyoefeningen duren 15 minuten en zijn gefocust op basistechnieken, die we uitbouwen naar wedstrijdsituatieve vormen. De basis van het programma is dat je veel balcontacten hebt en goed aan je techniek werkt in uitdagende en leuke oefenvormen. Zo zal je merken dat je echt beter wordt! De topspelers gaan jou tips geven, samen met onze begeleiders.

Rond 12.45 uur is het lunchpauze. Hier krijg je een gezonde lunch, met wat drinken. Ook zal er een snack zijn.

Om 16.30 uur is de zaalhockeydag vol hockeyclinics weer afgelopen en kan je tot 17 uur opgehaald worden. Wordt het wat later? Geen probleem, maar laat het even weten.

Aanmelden voor de oranjedag?
We zullen je bij je vriendjes en vriendinnetjes gaan indelen, als je dat wil. Daarnaast kijken we naar je leeftijd en niveau, zodat je zoveel mogelijk leert. Want beter worden met hockeyen, dat is natuurlijk wel de bedoeling! Na aanmelding sturen we je de factuur, welke een aantal weken voor het kamp voldaan moet worden.

Op de hoogte blijven… 
Tijdens en na de hockeyclinicdag posten we de leukste foto’s op Facebook. Blijf op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenis tijdens het kamp via onze Facebookpagina en Instagramaccount.

 

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

, ,

Vakantieperiode

Soort kamp

,