Aanbieding!

Oranjedag: Indoor – Westerduiven

45,00 30,00

Er zijn nog plekken beschikbaar!

Kampdatum: 03-01-2019 - 03-01-2019
Categorieën: ,

Beschrijving

Deze kerstvakantie komen we terug! Dit keer reizen we af naar MHC de Westerduiven in Duivenvoor een geweldige Oranjedag: Indoor in de Airdome!! Het wordt een dag vol plezier, leren, heel veel zaalhockey en nog meer oranje..

Datum van de Oranjedag
De zaalhockeydag, die boordevol supergave hockeyclinics en hockeyoefeningen zit, vindt plaats in je kerstvakantie. Het is donderdag 3 januari 2019. Het is een Oranjedag, dus een 1-daags evenement. Dit keer gaan we naar Duiven, en het wordt weer fantastisch!

De prijs van de Oranjedag is slechts 45 euro! Lunch, drinken en tussendoortjes zijn daar allemaal bij inbegrepen. Als je vroeg beslist, kan je met voordeel meedoen. Wacht dus niet langer en meld je snel aan!

Programma clinicdag Hockeykampen.nl
Je kan vanaf 9.00 uur gebracht worden, maar we beginnen om 9:30 uur met een spectaculaire opening van de Zaalhockeydag.

Na deze onvergetelijke opening zorgen we ervoor dat we elkaar allemaal leren kennen. We doen op in de zaal, want de hele dag staat in het teken van hockey, hockey, hockey! We doen toffe oefeningen, want we zijn er natuurlijk om een nog betere hockeyer te worden…

…en om een hele leuke dag te hebben. Daarom hebben we diverse pauze-spellen. Je zal je geen moment vervelen! De hockeyoefeningen duren 15 minuten en zijn gefocust op basistechnieken, die we uitbouwen naar wedstrijdsituatieve vormen. De basis van het programma is dat je veel balcontacten hebt en goed aan je techniek werkt in uitdagende en leuke oefenvormen. Zo zal je merken dat je echt beter wordt! De topspelers gaan jou tips geven, samen met onze begeleiders.

Rond 12.45 uur is het lunchpauze. Hier krijg je een gezonde lunch, met wat drinken.

Om 16.30 uur is de zaalhockeydag vol hockeyclinics weer afgelopen en kan je tot 17 uur opgehaald worden. Wordt het wat later? Geen probleem, maar laat het even weten.

Aanmelden voor de oranjedag?
We zullen je bij je vriendjes en vriendinnetjes gaan indelen, als je dat wil. Daarnaast kijken we naar je leeftijd en niveau, zodat je zoveel mogelijk leert. Want beter worden met hockeyen, dat is natuurlijk wel de bedoeling! Na aanmelding sturen we je de factuur, welke een aantal weken voor het kamp voldaan moet worden.

Op de hoogte blijven…
Tijdens en na de Oranjedag posten we de leukste foto’s op Facebook. Blijf op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenis tijdens het kamp via onze Facebookpagina en Instagramaccount.

 

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

, ,

Vakantieperiode

Soort kamp

,