fbpx
Early Bird!

Oranjedag: Back in Action – Etten-Leur

54,00 35,00

Er zijn nog plekken beschikbaar!

Kampdatum: 19-10-2019 - 19-10-2019
Categorie:

Beschrijving

Deze herfstvakantie komen we terug! Dit keer reizen we af naar HC Etten-Leur voor een geweldige hockeydag: Oranjedag: Back in Action!! Het wordt een dag vol plezier, leren, heel veel hockey en nog meer oranje.. Natuurlijk komen er ook Hoofdklassespelers en -speelsters een clinic geven.

Datum van de Oranjedag 
De oranjedag, die boordevol supergave hockeyclinics en hockeyoefeningen zit, vindt plaats in je herfstvakantie. Het is zaterdag 19 oktober 2019. Het is een hockeydag, dus een 1-daags evenement. Dit keer gaan we naar Noord-Brabant, en het wordt weer fantastisch!

De prijs van de hockeydag is slechts 54 euro! Lunch, drinken en tussendoortjes zijn daar allemaal bij inbegrepen. De eerste deelnemers doen al mee voor een nog lagere prijs, die zie je bovenaan deze pagina!

Programma clinicdag Hockeykampen.nl
Je kan vanaf 10.00 uur gebracht worden, maar we beginnen om 10.30 uur met een spectaculaire opening van de Oranjedag. Onze toppers, Jong-Oranje spelers en Oranje helden zullen een gave demo geven. Hoe tof is dat? Onze helden in actie!

Na deze onvergetelijke opening zorgen we ervoor dat we elkaar allemaal leren kennen. We doen op het veld, want de hele dag staat in het teken van hockey, hockey, hockey! We doen toffe oefeningen, want we zijn er natuurlijk om een nog betere hockeyer te worden…

…en om een hele leuke dag te hebben. Daarom hebben we diverse pauze-spellen. Je zal je geen moment vervelen! De hockeyoefeningen duren 15 minuten en zijn gefocust op basistechnieken, die we uitbouwen naar wedstrijdsituatieve vormen. De basis van het programma is dat je veel balcontacten hebt en goed aan je techniek werkt in uitdagende en leuke oefenvormen. Zo zal je merken dat je echt beter wordt! De topspelers gaan jou tips geven, samen met onze begeleiders.

Rond 12.45 uur is het lunchpauze. Hier krijg je een gezonde lunch, met wat lekkers te drinken natuurlijk.

In de middag doen we naast hockey ook een andere activiteit met het luchtkussen. Het wordt legendarisch!

Om 16.30 uur is de oranjedag vol hockeyclinics weer afgelopen en kan je tot 17 uur opgehaald worden. Wordt het wat later? Geen probleem, maar laat het even weten.

Het is dan oranjedag! Je ouders zijn vanaf 15.45 uur uitgenodigd voor de Oranje Hockeyshow, waarin jij de aangemoedigde international zal zijn en zal laten zien wat je allemaal hebt geleerd.

Hoe kom ik naar de oranjedag? 
in het oranje! Let er op dat je je scheenbeschermers, hockeyschoenen en bitje draagt, want anders mag je niet mee doen. Ook moet het natuurlijk kleding zijn waarmee je kan sporten. Verder moeten we rekening houden met dat het herfst is, dus vergeet niet ook warmere en regenbestendige kleding mee te nemen. Mocht het echt heeeel slecht weer worden, en is het echt niet meer leuk, gaan we even naar binnen, maar we zijn niet van suiker gemaakt en doen tenslotte een buitensport, dus met een beetje regen wordt er gewoon gehockeyd. Zijn we wel binnen, gaan we zo snel mogelijk weer naar buiten!

Er is een photobooth en een prijs voor de leukst aangeklede hockeyer. Met de extra versiering zal je niet gaan hockeyen, want veiligheid staat bij ons voorop. Deze extra items kan je in je sporttas bewaren.

Aanmelden voor de oranjedag?
We zullen je bij je vriendjes en vriendinnetjes gaan indelen, als je dat wil. Daarnaast kijken we naar je leeftijd en niveau, zodat je zoveel mogelijk leert. Want beter worden met hockeyen, dat is natuurlijk wel de bedoeling! Na aanmelding sturen we je de factuur, welke een aantal weken voor het kamp voldaan moet worden.

Op de hoogte blijven… 
Tijdens en na de hockeyclinicdag posten we de leukste foto’s op Facebook. Blijf op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenis tijdens het kamp via onze Facebookpagina en Instagramaccount.

 

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

, ,

Vakantieperiode

Soort kamp