fbpx
Early Bird!

Hockeykamp PW

219,00 179,00

Er zijn nog plekken beschikbaar!

Kampdatum: 18-08-2021 - 20-08-2021
Categorie:

Beschrijving

3-daags Hockeykamp PW Enschede

In 2020 komt Hockeykampen.nl weer naar PW! Het gaat een hockeykamp worden die je nooit zal vergeten, door onder andere een supervet thema (nog even geheim), oefeningen waar je veel van zult leren voor het nieuwe seizoen en natuurlijk de allerleukste begeleiders!

Voor wie is het Hockeykamp op PW?
Het kamp is voor de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar oud. Of je veel ervaring hebt maakt niet uit. We delen in op niveau, zodat je altijd veel zal leren. Zelfs als je gaat beginnen of als je net bent begonnen is dit dus een geschikt kamp. Als je al langer hockeyt word je in een betere groep geplaatst. De oefeningen richten zich met name op individuele technieken, waardoor je merkt dat je echt beter wordt!

Datum van het zomerkamp
Kampen van Hockeykampen.nl worden georganiseerd in de zomer Dit kamp is van 18 t/m 20 augustus 2020. Het is een driedaags kamp zonder overnachtingen. Je slaapt dus lekker thuis.  De prijs van het kamp is 219 euro, maar hoe eerder jij je aanmeldt, hoe groter het vroegboekvoordeel. Eten, drinken en tussendoortjes zijn daar allemaal bij inbegrepen.

Programma Hockeykamp PW
We beginnen op de eerste dag van het kamp om 9.30 uur met het openingspraatje. Je kan al vanaf 9:00 uur gebracht worden. Als het niet anders kan, dan mag je ook vanaf 8.30 uur komen, maar dan is het handig dat je het ons even van tevoren laat weten per mail of telefoon.

Na de opening zorgen we ervoor dat we elkaar allemaal leren kennen. We gaan dan zo snel mogelijk het veld op, want we zijn er natuurlijk om lekker veel te hockeyen en een nog betere hockeyer te worden! De hockeyoefeningen duren 20 minuten en zijn gefocust op basistechnieken, die we uitbouwen naar wedstrijdsituatieve vormen. De basis van het programma is dat je veel balcontacten hebt en goed aan je techniek werkt in uitdagende en leuke oefenvormen. Zo zal je merken dat je echt beter wordt!

Rond 12.45 uur is het lunchpauze. Hier krijg je een gezonde lunch, met wat drinken. Ook zal er een keer een snack zijn. In de ochtend hebben we 2 kortere pauzes met drinken en een tussendoortje, net als in de middag. Tijdens de pauzes gaan we lekker ontspannen, maar doen we ook leuke spelletjes en een gave kampcompetitie!

In de middag doen we naast hockey ook leuke andere activiteiten, zoals spelen op het luchtkussen en andere sporten. Het wordt gaaf! Om 16.30 uur is de kampdag weer afgelopen en kan je tot 17:00 uur opgehaald worden. Wordt het wat later? Geen probleem, maar laat het de coördinator van het hockeykamp even weten.

De andere 2 dagen zien er ongeveer hetzelfde uit. Je krijgt in 1 van deze 3 hockeydagen een clinic van een (jeugd)international. Wie dit is, is afhankelijk van het trainingsschema’s van de nationale teams. Dat wordt richting de zomer pas bekend.

De laatste dag wordt een spectaculaire afsluiting van een onvergetelijk vakantiekamp in Enschede! Je ouders zijn vanaf 15.45 uur uitgenodigd voor de Hockeyshow, waarin jij de aangemoedigde international zal zijn en zal laten zien wat je allemaal hebt geleerd.

Samen aanmelden voor het hockeykamp op PW?
Wil jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes in het groepje? Geef dit aan, dan delen wij jullie samen in. Verder zal er gekeken worden naar leeftijd en niveau, zodat je het optimale uit jezelf kan halen en je zo groot mogelijke sprongen vooruit gaat maken. Want beter worden in hockey, wie wil dat nou niet?

Wil jij niets missen?
Tijdens en na het kamp posten we de leukste foto’s op Facebook. Blijf van tevoren op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenis tijdens het kamp via onze Facebookpagina en Instagramaccount.

Vragen?
Nog niet alles duidelijk? Stel je vraag door een mail te sturen naar info@hockeykampen.nl.

Deelnemen op een andere locatie?
Hockeykampen.nl organiseert niet alleen kampen op PW. Bekijk hier ons volledige aanbod.

Meer weten over PW?
Meer willen weten over de locatie en de club? Klik dan door naar de website van PW.

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

Vakantieperiode

Soort kamp


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hockeyk/public_html/wp-includes/functions.php on line 4669