fbpx
Early Bird!

Hockeykamp MHC Leusden

219,00 179,00

Er zijn nog plekken beschikbaar!

Kampdatum: 19-07-2021 - 21-07-2021
Categorie:

Beschrijving

3-daags Hockeykamp MHC Leusden

In 2020 komt Hockeykampen.nl naar MHC Leusden! Het gaat een hockeykamp worden die je nooit zal vergeten, door onder andere een supervet thema (nog even geheim), oefeningen waar je veel van zult leren voor het nieuwe seizoen en natuurlijk de allerleukste begeleiders!

Voor wie is het Hockeykamp op MHC Leusden?
Het hockeykamp is voor iedereen binnen de leeftijd van 6 t/m 15 jaar oud. Iedereen van elk niveau is welkom, of je nou net begint of dat je al jaren ervaring hebt, het wordt in elk geval een geslaagd kamp. Natuurlijk wordt je ingedeeld met andere deelnemers van jouw eigen niveau! Het programma zal bestaan uit gevarieerde trainingen, waar onder andere wedstrijdgerichte oefeningen in voorkomen en individuele technieken. Je zult aan het einde van het kamp merken dat je echt beter bent geworden, zodat je het nieuwe seizoen met een voorsprong op jouw teamgenootjes begint!

Datum van het zomerkamp
Om tijdens de zomerstop niet te lang het hockeyen te hoeven missen, worden de kampen van Hockeykampen.nl georganiseerd in de zomer. Op Leusden zal het kamp plaatsvinden van 19 t/m 21 juli 2021. Tijdens dit driedaagse kamp zul je goed verzorgd worden: het eten, drinken en de tussendoortjes zitten allemaal bij de prijs inbegrepen. De prijs voor dit kamp is normaal gesproken 219 euro, maar hoe eerder jij je aanmeldt, hoe groter het vroegboekvoordeel.

Schrijf je snel in om gebruik te maken van deze Early Bird-korting!

Programma Hockeykamp MHC Leusden
De eerste dag! Je mag vanaf 9:00 uur gebracht worden naar de locatie, waarna om 9:30 uur het openingspraatje zal beginnen. Als 9:00 uur echt niet te halen is, mag je ook vanaf 8:30 uur komen, indien je dit van te voren laat weten per mail of telefoon.

Het openingspraatje, wie zijn wij en wie ben jij? Nadat we kennis hebben gemaakt, gaan we natuurlijk zo snel mogelijk doen waar we allemaal voor komen; hockeyen! De hockeyoefeningen duren 20 minuten en zullen een gevarieerde inhoud bevatten, die door de meest enthousiaste trainers gegeven worden. De basis van het programma is dat je veel balcontacten hebt. Tijdens de oefeningen worden er individuele tips gegeven en merk je dat je met sprongen vooruit gaat.

Om jezelf halverwege het programma weer op te laden, zullen we rond 12:45 uur gaan lunchen. Het bedraagt een gezonde lunch, met wat drinken en ook zal er een keer een snack zijn. In de ochtend en in de middag zullen er 2 kortere pauzes zijn waar wat gedronken wordt en een tussendoortje genomen kan worden. De pauzes staan in het teken van ontspannen, maar ook van het spelen van leuke spelletjes en een toffe kampcompetitie.

Behalve alleen maar hockey, worden er in de middag ook andere leuke activiteiten gedaan, zoals andere sporten en het springen op het luchtkussen of glijden over de buikschuifbaan (vet!!). Om 16:30 uur is de kampdag helaas alweer ten einde en kan je tot 17:00 uur opgehaald worden. Red je dit niet? Geen probleem, laat het de coördinator van het hockeykamp even weten.

Dag 2 en 3 van het kamp hebben ongeveer de zelfde dagplanning. 1 van deze 3 dagen is wel extra tof, dan zal er een (jeugd)international aanwezig zijn om een clinic te geven. Wie dit is, is natuurlijk afhankelijk van de trainingsschema’s van de nationale teams. Dit zal richting de zomer bekend gemaakt worden.

De laatste dag.. Balen dat het kamp erop zit, maar gelukkig kan je het hockeykamp in Leusden legendarisch afsluiten. Je gaat namelijk een enorme show geven aan iedereen die wil komen kijken (papa, mama, oppas, broertjes, zusjes, oma, opa etc.). Iedereen is vanaf 15.45 uur uitgenodigd voor de Hockeyshow, waarin jij de aangemoedigde international zal zijn en zal laten zien wat je allemaal hebt geleerd.

Samen aanmelden voor het hockeykamp in Leusden?
Wil jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes in het groepje? Geef dit aan, dan delen wij jullie samen in. Verder zal er gekeken worden naar leeftijd en niveau, zodat je het optimale uit jezelf kan halen en je zo groot mogelijke sprongen vooruit gaat maken. Want beter worden in hockey, wie wil dat nou niet?

Wil jij niets missen?
Tijdens en na het kamp posten we de leukste foto’s op Facebook. Blijf van tevoren op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenis tijdens het kamp via onze Facebookpagina en Instagramaccount.

Vragen?
Nog niet alles duidelijk? Stel je vraag door een mail te sturen naar info@hockeykampen.nl.

Deelnemen op een andere locatie?
Hockeykampen.nl organiseert niet alleen kampen op MHC Leusden. Bekijk hier ons volledige aanbod.

Meer weten over MHC Leusden?
Meer willen weten over de locatie en de club? Klik dan door naar de website van MHC Leusden.

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

Vakantieperiode

Soort kamp


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/hockeyk/public_html/wp-includes/functions.php on line 4669