fbpx
Early Bird!

Hockeykamp HCM Arnhem

339,00 299,00

Er zijn nog plekken beschikbaar!

Kampdatum: 13-07-2020 - 17-07-2020
Categorie:

Beschrijving

5-daags Hockeykamp Arnhem

Na het succes in 2019 op HCM Arnhem gaan wij ook in 2020 een geweldig kamp neerzetten!! Met leerzame oefeningen en de leukste begeleiders die je je maar kan voorstellen, wordt het een hockeykamp dat je nooit zal vergeten.

Voor wie is het Hockeykamp op HCM Arnhem?
Het kamp is voor de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar oud. Of je veel ervaring hebt maakt niet uit. We delen in op niveau, zodat je altijd veel zal leren. Zelfs als je gaat beginnen of als je net bent begonnen is dit dus een geschikt kamp. Als je al langer hockeyt word je in een betere groep geplaatst. De oefeningen richten zich met name op individuele technieken, waardoor je merkt dat je echt beter wordt.

Datum van het zomerkamp
Dit kamp is van 13 t/m 17 juli 2020. Het is een vijfdaags kamp zonder overnachtingen. Je slaapt dus lekker thuis. Geniet nu van een earlybird korting van 40 euro en betaal 299 euro in plaats van 339! Eten, drinken en tussendoortjes zijn daar allemaal bij inbegrepen.

Programma Hockeykamp HCM Arnhem
We beginnen op de eerste dag van het kamp om 9.30 uur met het openingspraatje. Je kan al vanaf 9 uur gebracht worden. Als het niet anders kan, dan mag je ook vanaf 8.30 uur komen, maar dan is het handig dat je het ons even van tevoren laat weten per mail of telefoon.

Na de opening zorgen we ervoor dat we elkaar allemaal leren kennen. We gaan dan zo snel mogelijk het veld op, want we zijn er natuurlijk om lekker veel te hockeyen en een nog betere hockeyer te worden! De hockeyoefeningen duren 20 minuten en zijn gefocust op basistechnieken, die we uitbouwen naar wedstrijdsituatieve vormen. De basis van het programma is dat je veel balcontacten hebt en goed aan je techniek werkt in uitdagende en leuke oefenvormen. Zo zal je merken dat je echt beter wordt!

Rond 12.45 uur is het lunchpauze. Hier krijg je een gezonde lunch, met wat drinken. Ook zal er een keer een snack zijn. In de ochtend hebben we 2 kortere pauzes met drinken en een tussendoortje, net als in de middag. Tijdens de pauzes gaan we lekker ontspannen, maar doen we ook leuke spelletjes en een gave kampcompetitie!

In de middag doen we naast hockey ook leuke andere activiteiten, zoals spelen op het luchtkussen en andere sporten. Het wordt gaaf! Om 16.30 uur is de kampdag weer afgelopen en kan je tot 17 uur opgehaald worden. Wordt het wat later? Geen probleem, maar laat het de coördinator van het hockeykamp even weten.

De andere 4 dagen zien er ongeveer hetzelfde uit. Je krijgt in 1 van deze 5 hockeydagen een clinic van een (jeugd)international. Wie dit is, is afhankelijk van het trainingsschema’s van de nationale teams. Dat wordt richting de zomer pas bekend.

De laatste dag wordt een spectaculaire afsluiting van een onvergetelijk vakantiekamp in Arnhem! Je ouders zijn vanaf 15.45 uur uitgenodigd voor de Hockeyshow, waarin jij de aangemoedigde international zal zijn en zal laten zien wat je allemaal hebt geleerd.

Thema’s kamp HCM Arnhem
Tijdens het kamp staat elk dagdeel in het teken van een cool hockeythema. We hebben gekozen voor 5 thema’s:

Scoren
Wie wil er nu niet de winnende goal maken voor zijn team?! Daarom gaan we tijdens dit thema oefenen hoe je vanuit alle hoeken en standen binnen het scoringsgebied kunt scoren. Ook oefenen we met het vrij maken van de bal om te kunnen scoren. Misschien is dit wel het leukste onderdeel van hockeyen!

Duels
Hockeyen doe je niet alleen, daarom gaan we in dit thema oefenen met het samen uitspelen van de tegenstander. Maar omdat hockeyen niet alleen aanvallen is, wordt er ook behandeld hoe je die sterke tegenstander kan verdedigen!

Passeren
Leer hoe je iemand voorbij komt, welke bewegingen jij kunt gebruiken in een wedstrijd. Maar natuurlijk komen er ook coole trucs voorbij! Ook speciale aannames zullen worden getraind gedurende dit blok.

3D
Door de lucht, dat is helemaal hip in hockey. Daarom gaan we er zeker aandacht aan besteden tijdens dit kamp. Er zal zelfs een dagdeel geheel in het teken staan van luchtacties. Denk hierbij aan de liftjes, maar zeker ook aan de scoop!

Hockeyen onder druk
Misschien wel het moeilijkste onderdeel tijdens dit kamp, maar daarom ook gelijk het meest uitdagend. Je kunt de eerder geoefende technieken toepassen in wedstrijdsituaties, maar je leert ook nieuwe trucs om onder de druk vandaan te hockeyen.

Gedurende het hele kamp zullen er skill challenges worden uitgevoerd. Dit zijn kleine parcourtjes met veel obstakels waar je snel om- of overheen moet. Verbeter jij het meeste tijdens deze challenges, misschien word jij dan wel de held van dit kamp!

Aanmelden voor het hockeykamp in Arnhem?
We zullen je bij je vriendjes en vriendinnetjes gaan indelen, als je dat wil. Daarnaast kijken we naar je leeftijd en niveau, zodat je zoveel mogelijk leert. Want beter worden met hockeyen, dat is natuurlijk wel de bedoeling! Na aanmelding sturen we je de factuur, welke een aantal weken voor het kamp voldaan moet worden.

Wil jij niets missen?
Tijdens en na het kamp posten we de leukste foto’s op Facebook. Blijf van tevoren op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenis tijdens het kamp via onze Facebookpagina en Instagramaccount.

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

Vakantieperiode

Soort kamp