fbpx
Early Bird!

Hockeykamp HCM Arnhem – 26 t/m 28 juli 2021

219,00 179,00

Er zijn nog plekken beschikbaar!

Kampdatum: 26-07-2021 - 28-07-2021
Categorie:

Beschrijving

3-daags Hockeykamp Arnhem

Na het succes de afgelopen jaren op HCM Arnhem gaan wij ook in 2020 een geweldig kamp neerzetten!! Met een gaaf, nieuw thema (nog even geheim), leerzame oefeningen en de leukste begeleiders die je je maar kan voorstellen, wordt het een hockeykamp dat je nooit zal vergeten.

Voor wie is het Hockeykamp op HCM Arnhem?
Het kamp is voor de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar oud. Of je veel ervaring hebt maakt niet uit. We delen in op niveau, zodat je altijd veel zal leren. Zelfs als je gaat beginnen of als je net bent begonnen is dit dus een geschikt kamp. Als je al langer hockeyt word je in een betere groep geplaatst. De oefeningen richten zich met name op individuele technieken, waardoor je merkt dat je echt beter wordt!

Datum van het zomerkamp
Dit kamp is van 26 t/m 28 juli 2021. Het is een driedaags kamp zonder overnachtingen. Je slaapt dus lekker thuis.  De prijs van het kamp is 219 euro. Eten, drinken en tussendoortjes zijn daar allemaal bij inbegrepen. Als je vroeg beslist, dan krijg je een vroegboekkorting. Deze prijs staat hierboven.

Programma Hockeykamp HCM Arnhem
We beginnen op de eerste dag van het kamp om 9.30 uur met het openingspraatje. Je kan al vanaf 9:00 uur gebracht worden. Als het niet anders kan, dan mag je ook vanaf 8.30 uur komen, maar dan is het handig dat je het ons even van tevoren laat weten per mail of telefoon.

Na de opening zorgen we ervoor dat we elkaar allemaal leren kennen. We gaan dan zo snel mogelijk het veld op, want we zijn er natuurlijk om lekker veel te hockeyen en een nog betere hockeyer te worden! De hockeyoefeningen duren 20 minuten en zijn gefocust op basistechnieken, die we uitbouwen naar wedstrijdsituatieve vormen. De basis van het programma is dat je veel balcontacten hebt en goed aan je techniek werkt in uitdagende en leuke oefenvormen. Zo zal je merken dat je echt beter wordt!

Rond 12.45 uur is het lunchpauze. Hier krijg je een gezonde lunch, met wat drinken. Ook zal er een keer een snack zijn. In de ochtend hebben we 2 kortere pauzes met drinken en een tussendoortje, net als in de middag. Tijdens de pauzes gaan we lekker ontspannen, maar doen we ook leuke spelletjes en een gave kampcompetitie!

In de middag doen we naast hockey ook leuke andere activiteiten, zoals spelen op het luchtkussen en andere sporten. Het wordt gaaf! Om 16.30 uur is de kampdag weer afgelopen en kan je tot 17:00 uur opgehaald worden. Wordt het wat later? Geen probleem, maar laat het de coördinator van het hockeykamp even weten.

De andere 2 dagen zien er ongeveer hetzelfde uit. Je krijgt in 1 van deze 3 hockeydagen een clinic van een (jeugd)international. Wie dit is, is afhankelijk van het trainingsschema’s van de nationale teams. Dat wordt richting de zomer pas bekend.

De laatste dag wordt een spectaculaire afsluiting van een onvergetelijk vakantiekamp in Arnhem! Je ouders zijn vanaf 15.45 uur uitgenodigd voor de Hockeyshow, waarin jij de aangemoedigde international zal zijn en zal laten zien wat je allemaal hebt geleerd.

Thema’s kamp HCM Arnhem
Tijdens het kamp staat elk dagdeel in het teken van een cool hockeythema. We hebben gekozen voor 5 thema’s:

Scoren
Wie wil er nu niet de winnende goal maken voor zijn team?! Daarom gaan we tijdens dit thema oefenen hoe je vanuit alle hoeken en standen binnen het scoringsgebied kunt scoren. Ook oefenen we met het vrij maken van de bal om te kunnen scoren. Misschien is dit wel het leukste onderdeel van hockeyen!

Duels
Hockeyen doe je niet alleen, daarom gaan we in dit thema oefenen met het samen uitspelen van de tegenstander. Maar omdat hockeyen niet alleen aanvallen is, wordt er ook behandeld hoe je die sterke tegenstander kan verdedigen!

Passeren
Leer hoe je iemand voorbij komt, welke bewegingen jij kunt gebruiken in een wedstrijd. Maar natuurlijk komen er ook coole trucs voorbij! Ook speciale aannames zullen worden getraind gedurende dit blok.

3D
Door de lucht, dat is helemaal hip in hockey. Daarom gaan we er zeker aandacht aan besteden tijdens dit kamp. Er zal zelfs een dagdeel geheel in het teken staan van luchtacties. Denk hierbij aan de liftjes, maar zeker ook aan de scoop!

Hockeyen onder druk
Misschien wel het moeilijkste onderdeel tijdens dit kamp, maar daarom ook gelijk het meest uitdagend. Je kunt de eerder geoefende technieken toepassen in wedstrijdsituaties, maar je leert ook nieuwe trucs om onder de druk vandaan te hockeyen.

Gedurende het hele kamp zullen er skill challenges worden uitgevoerd. Dit zijn kleine parcourtjes met veel obstakels waar je snel om- of overheen moet. Verbeter jij het meeste tijdens deze challenges, misschien word jij dan wel de held van dit kamp!

Samen aanmelden voor het hockeykamp op HCM Arnhem?
Wil jij samen met je vriendjes en vriendinnetjes in het groepje? Geef dit aan, dan delen wij jullie samen in. Verder zal er gekeken worden naar leeftijd en niveau, zodat je het optimale uit jezelf kan halen en je zo groot mogelijke sprongen vooruit gaat maken. Want beter worden in hockey, wie wil dat nou niet?

Wil jij niets missen?
Tijdens en na het kamp posten we de leukste foto’s op Facebook. Blijf van tevoren op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenis tijdens het kamp via onze Facebookpagina en Instagramaccount.

Vragen?
Nog niet alles duidelijk? Stel je vraag door een mail te sturen naar info@hockeykampen.nl.

Deelnemen op een andere locatie?
Hockeykampen.nl organiseert niet alleen kampen op HCM Arnhem. Bekijk hier ons volledige aanbod.

Meer weten over HCM Arnhem?
Meer willen weten over de locatie en de club? Klik dan door naar de website van HCM Arnhem.

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

Vakantieperiode

Soort kamp