fbpx

Hockey Adventure Camp

289,00

Er zijn nog plekken beschikbaar!

Kampdatum: 22-07-2019 - 24-07-2019
Categorieën: ,

Beschrijving

Avontuur en hockeyen, de ideale invulling van jouw sportieve vakantie! Op de velden van Schaerweijde in Zeist zullen we een intensief hockeyprogramma volgen, waarbij je veel nieuwe technieken leert, er aandacht is voor de belangrijkste basistechnieken en veel duelvormen worden gespeeld. En we doen nog vééééél meer! Ja ja, het avontuur kan beginnen!

Dit hockeykamp met 2 overnachtingen is ideaal als eerste ervaring om weg te zijn van huis. Het is niet zo lang als de meeste hockeykampen, maar heeft wel alle leuke dingen die het tot een waar avontuur maakt!

De ochtenden zullen gevuld worden met hockeyen, terwijl er in de middag een super afwisselend programma is, waarbij we naast hockey ook andere sporten en activiteiten gaan doen. Zo zal de buikschuifbaan er zeker bij zijn! Ook komt er een clinic van een topspeler langs. Na een beetje chillen en uitrusten en een lekkere avondmaaltijd gaan we weer door met een uitgebreid en levendig avondprogramma. Dit hockeykamp vliegt voorbij. Het kamp begint op maandagochtend om 9.30 uur en is woensdag aan het einde van de middag (16.30 uur) weer afgelopen.

Slapen in het overdekte Avonturendorp

We overnachten op Hockeyclub Schaerweijde zelf. Daar hebben we in de hal een super gaaf avonturendorp gemaakt, waar we leuke kampactiviteiten gaan doen en elkaar goed leren kennen. Hier staan de kleurrijke, gezellige tenten, ons basiskamp van het hockey- en avonturengedeelte. Jongens en meisjes slapen apart. Je wordt op je eigen niveau ingedeeld. Plezier, veiligheid en sportiviteit zijn het belangrijkst. Wij hebben er zoveel zin in….Jij ook?

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

, ,

Vakantieperiode

Soort kamp

,