Aanbieding!

Hockey Adventure Camp Schaerweijde

299,00 259,00

Er zijn nog plekken beschikbaar!

Kampdatum: 16-07-2017 - 18-07-2017
Categorieën: ,

Beschrijving

3 days-2 Nights Hockeykamp Schaerweijde

Drie dagen hockeyen en plezier en twee nachten slapen op Schaerweijde. Het ideale begin van jouw zomervakantie, toch?! Deze zomervakantie is op Schaerweijde in Zeist (Utrecht) van Hockeykampen.nl

Dat wil je niet missen!

Met een gaaf activiteitenprogramma, leerzame oefeningen en de leukste begeleiders van Nederland wordt het een hockeykamp met overnachtingen dat je nooit zal vergeten. Het hockeykamp staat in een speciaal thema, nog even geheim. Het sportcomplex van Schaerweijde is ideaal voor een van de meest afwisselende, uitdagende en leukste hockeykampen die je ooit in je leven zal doen. Wij kunnen niet wachten…en jij?

Voor wie is het Hockeykamp op Schaerweijde?
Het kamp is voor de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar oud. Of je veel ervaring hebt maakt niet uit. We delen in op niveau, zodat je altijd veel zal leren. Zelfs als je gaat beginnen of als je net bent begonnen is dit dus een geschikt kamp. Als je al langer hockeyt word je in een betere groep geplaatst. De oefeningen richten zich met name op individuele technieken, waardoor je merkt dat je echt beter wordt!

Datum van het zomerkamp in Zeist
De Hockeykampen.nl worden georganiseerd in de zomer op de dagen die rechts staan. Het is een driedaags kamp met 2 overnachtingen. We slapen in de sporthal op het complex van Schaerweijde. Jongens en meisjes slapen gescheiden en er is dag en nacht toezicht. Je moet een eigen luchtbed, je slaapzak en kussen meenemen.

De prijs van het kamp is 299 euro. Ontbijt (2x), lunch (3x), avondeten (2x) en al het drinken en tussendoortjes zijn daar allemaal bij inbegrepen. Als je vroeg beslist, dan krijg je een vroegboekkorting. Deze prijs staat hier rechts.

Programma Hockey- en Beachkamp Zeist
We beginnen op de eerste dag van het kamp om 9.30 uur met het indelen van de tenten en het opruimen van de bagage. Je kan al vanaf 9 uur gebracht worden. Als het niet anders kan, dan mag je ook vanaf 8.30 uur komen, maar dan is het handig dat je het ons even van tevoren laat weten per mail of telefoon.

Na de opening zorgen we ervoor dat we elkaar allemaal leren kennen. We gaan dan zo snel mogelijk het veld op, want we zijn er natuurlijk om lekker veel te hockeyen en een nog betere hockeyer te worden!

De hockeyoefeningen duren 20 minuten en zijn gefocust op basistechnieken, die we uitbouwen naar wedstrijdsituatieve vormen. De basis van het programma is dat je veel balcontacten hebt en goed aan je techniek werkt in uitdagende en leuke oefenvormen. Zo zal je merken dat je echt beter wordt!

Rond 12.45 uur is het lunchpauze. Hier krijg je een gezonde lunch, met wat drinken. Ook zal er een keer een snack zijn. In de ochtend hebben we 2 kortere pauzes met drinken en een tussendoortje, net als in de middag. Tijdens de pauzes gaan we lekker ontspannen, maar doen we ook leuke spelletjes en een gave Oranje-kampcompetitie!

In de middag doen we naast hockey ook leuke andere activiteiten, zoals battles op het luchtkussen en andere sporten. Afhankelijk van het (hopelijk zonnige) weer, kan het hele middagprogramma verschuiven. Zo gaan we naar het bos, doen we speurtochten, activiteiten en relaxen we in de chillzone. Het wordt super tof!

Rond een uur of 6 gaan we eten en daarna hebben we een uitgebreid avondprogramma voor je.

De laatste dag wordt een spectaculaire afsluiting van een onvergetelijk vakantiekamp in Zeist! Het is dan themadag! Je ouders zijn vanaf 15.45 uur uitgenodigd voor de Eindshow, waarin jij de aangemoedigde international zal zijn en zal laten zien wat je allemaal hebt geleerd. Het kamp is woensdag om 16.30 uur weer afgelopen.

Liever een ander hockeykamp met overnachtingen?
Kan je niet naar Zeist? Bekijk dan het 4 daagse kamp in Bloemendaal (3 nachten, 8-14 jaar). Het echte hockey avontuur vind je in Spanje. Jaarlijks gaan we met het internationale hockeykamp naar Barcelona (9 dagen, 12-14 en 15-17 jaar).

Aanmelden voor het hockeykamp in Zeist?
We zullen je bij je vriendjes en vriendinnetjes gaan indelen, als je dat wil. Ook qua indeling in de slaapzaal houden we daar rekening mee, al slapen jongens en meisjes natuurlijk apart. Daarnaast kijken we naar je leeftijd en niveau, zodat je zoveel mogelijk leert in de hockeygroepen. Want beter worden met hockeyen, dat is natuurlijk wel de bedoeling! Na aanmelding sturen we je de factuur, welke een aantal weken voor het kamp voldaan moet worden. Wij hebben er zoveel zin in. Jij ook?

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

, ,

Vakantieperiode

Soort kamp

,