Aanbieding!

EF-Kamp HV de Terriers

99,00 89,00

Er zijn nog plekken beschikbaar!

Kampdatum: 14-07-2018 - 15-07-2018
Categorieën: ,

Beschrijving

2-daags E/F Hockeykamp De Terriers

Deze zomervakantie is er een fantastisch hockeykamp (2 dagen) op HV de Terriërs in Heiloo (Noord-Holland) van Hockeykampen.nl.

Het is een Special: het EF-kamp. Twee dagen lol, speciaal voor kinderen van 6 t/m 10 jaar. Er zal een gaaf thema op het kamp zijn, en je krijgt training van de leukste begeleiders, plus een clinic van een topspeler!

Voor wie is het Hockeykamp op De Terriërs?
Het kamp is voor de leeftijd van 6 tot en met 10 jaar oud. Of je veel ervaring hebt maakt niet uit. We delen in op niveau, zodat je altijd veel zal leren. Zelfs als je gaat beginnen of als je net bent begonnen is dit dus een geschikt kamp. Als je al langer hockeyt word je in een betere groep geplaatst. De oefeningen richten zich met name op individuele technieken, waardoor je merkt dat je echt beter wordt!

Datum van het zomerkamp in Heiloo
De Hockeykampen.nl worden georganiseerd in de zomer op 14 en 15 juli 2018. Het is een tweedaags kamp zonder overnachtingen. Je slaapt dus lekker thuis.

De prijs van het kamp is 99 euro. Eten, drinken en tussendoortjes zijn daar allemaal bij inbegrepen. De eerste 15 deelnemers kunnen meedoen voor maar 85 euro, dus wees er snel bij en mis de korting niet!

Programma Hockeykamp Heiloo
We beginnen op de eerste dag van het kamp om 9.30 uur met het openingspraatje. Je kan al vanaf 9 uur gebracht worden. Als het niet anders kan, dan mag je ook vanaf 8.30 uur komen, maar dan is het handig dat je het ons even van tevoren laat weten per mail of telefoon.

Na de opening zorgen we ervoor dat we elkaar allemaal leren kennen. We gaan dan zo snel mogelijk het veld op, want we zijn er natuurlijk om lekker veel te hockeyen en een nog betere hockeyer te worden!

De hockeyoefeningen duren 20 minuten en zijn gefocust op basistechnieken, die we uitbouwen naar wedstrijdsituatieve vormen. De basis van het programma is dat je veel balcontacten hebt en goed aan je techniek werkt in uitdagende en leuke oefenvormen. Zo zal je merken dat je echt beter wordt!

Rond 12.45 uur is het lunchpauze. Hier krijg je een gezonde lunch, met wat drinken. Ook zal er een keer een snack zijn. In de ochtend hebben we 2 kortere pauzes met drinken en een tussendoortje, net als in de middag. Tijdens de pauzes gaan we lekker ontspannen, maar doen we ook leuke spelletjes en een gave kampcompetitie!

In de middag doen we naast hockey ook leuke andere activiteiten, zoals spelen op het luchtkussen en andere sporten. Het wordt gaaf!

Om 16.30 uur is de kampdag weer afgelopen en kan je tot 17 uur opgehaald worden. Wordt het wat later? Geen probleem, maar laat het de coördinator van het hockeykamp even weten.

De tweede dag ziet er ongeveer hetzelfde uit, maar wordt er een spectaculaire afsluiting gehouden van een onvergetelijk vakantiekamp in Heiloo! Het is dan ook een themadag! Je ouders zijn vanaf 15.45 uuruitgenodigd voor de Hockeyshow, waarin jij aan ieder familielid, of iedere vriend of vriendin kan laten zien wat je allemaal hebt geleerd.

Aanmelden voor het hockeykamp?
We zullen je bij je vriendjes en vriendinnetjes gaan indelen, als je dat wil. Daarnaast kijken we naar je leeftijd en niveau, zodat je zoveel mogelijk leert. Want beter worden met hockeyen, dat is natuurlijk wel de bedoeling! Na aanmelding sturen we je de factuur, welke een aantal weken voor het kamp voldaan moet worden. Meld je hier aan voor het 2-daagse hockeykamp in juli..

Op de hoogte blijven… 
Tijdens en na het kamp posten we de leukste foto’s op Facebook. Blijf op de hoogte van leuke acties, de nieuwe kampen en de belevenis tijdens het kamp via onze Facebookpagina of Instagramaccount.

Extra informatie

Locatie

Leeftijdscategorie

Regio

Vakantieperiode

Soort kamp

,